...ja märkää on ny tyrkyllä vissiin koko maassa. Seon runsaskätinen tuo Ylätuvan Isäntä. Kun rupijjaa yhtä lajia pukkaamaan niin sitä lajia riittääki viikkotolokulla. +11.9 on tämänhetken lämpö. Parempi kumminki kun pakkanen. Hyvin lähellä hallaa kae se kävi edellisenä yönä.Aenaki jossae.

Se jussinpäeväki on tulevalla viikolla. Se alakaa taas valo vähetä ja pikku hilijaa mennään taas synkijää syksyä kohti. Ajanratas pyörii yötäpäevää. Niin kae pittääki. Surkijaa seos tollottaa samassa päevässä. Systeemi on meleko tolokku. Kaekki on suunniteltu jetsulleen. Ei se sattumaa oo että pallon akseli on vinossa. Seos meleko kylymä paekka tämä pallo jos akseli sojottas pystyssä aorinkoon nähen. Eipä oes kesiä vissiin laenkaan.Eikä vissiin vuorokauven vaeteluva. Aena oes yhtä pitkä yö ja paevä. Arska paestas kummini niin vinosti tänne Suomeen, että oes aenanen talavi. Vae mitäpä semmosta vatuloe jota ei oo? Saahan tuota ihimetellä.

Joo, vaen ny ei oo aevo heränny, eikä tässoo oekein iskussä. Tämä sajesää vaemaltaa ja kolotaa joka paekkaa. Joten palataan kun on paremmat fiilikset -O-