SÄÄSTETÄHÄN
sanoja, käötetään lyhyita ja kuluneita sanoja.Uuvet ulukomaeset säästetään pahanpäevän varaksi. Ei sitä pijä rietautua räpsimään henkseleitä eikä uhuvammaan, vaekka sanavarasto on pullollaan sanoja monneenki tarpeeseen, vaen neon niin konstikkaeta ettei niitä oo taetuva käöttää. Olokoon puhheesi onon ja ei ei, kaekki mikä siihen lisätään on pahasta, ovat suuren kirijan kirijottajat aprikoeneet, mutta eipä oo ite osanneet neuvojaan nouvattaa. Ehei ovat vaen lakratelleet ummet ja lammet jopa heprejaa joukoon.
***
. Ota siinä sitte selevää mitä sillä meinataan vae onko vaen tarinan iskentää iltojen ratoksi. Tietystihhän on porukkata joka hommat hallittee ja monenkilaesta sananselittäjjää on liikenteessä. Toesille sitte ei kelepaa mikkää. Uutta pittää keksijä vaekka homma menisi päen persettä, Siinä  ei palijo estoja ilimene kun on puhheena ijankaekkisuus ja seksi!
******
Jokkaesella on omat tejorijansa joellaki jopa monta. Tarpeen ja tilanteen mukkaan irtuvaa semmoset tarinat, että johan on kumma jos ei kuulija haerahu luulemaan, että kaveri on selevästi kirijasa lukenu ja on käöny tievonlähteellä.
***
Kattoen tässä muuvan ilta juttuva muutamasta Larsleevistä. Kova kaveri sehhii on ollu selittämmään tarinaa. Pölijempi kansa on ottanua tarinat tosina ja alakaneet aatella asijoeta sammaan malliin ja soppa on ollu valamis. Näetä sopanryystäjiä tuntuu yhä vieläki olevan ympäri maalimaa. Mutta aeka palijo on siimaa annettu perkeleelle, kun ajattellee nykyaekaa.Tuskimpa ne ennää ossaa ees kielillä puhuva. Mistäpä sen minä tiijän joka en oo pahemmin noehin asijoehin panneotunu.
***
Vae sama kae se sille haettaa, mikäli asijassa pyssyy. Sillohan sitä tolokusti vajeltaa mutkasta tietä näkymättömiin ja saattaapa sitä siellä mettän siimeksessä poeketa polulta jos ei kukkaa nää.Nehän nämä Larssin porukka oavat melekolaella silimänpalavojia. Aena ei oo Jumala mielessä vaen monenkilaesta vilunkija ja pellaotumista on heti mielessä jos valavova silimä välttää. Kovasti on mieli maallisiin. Töllöhän oli aekanaan ja vieläki perkeleestä, mutta läppärin ja kännykän ruutu ovatki sallittuja, mitä oesi Larssi mieltä?
***
Meleko hyvinhän tässä taas selevisi? Loruva oesi tullu enempiki vaen piti pistää perälaota kiini, että riittää sanoja huomiseksiki. Niin, säähän se vielä pittää merkata muistiin -3,5 näöttää mittari. Meleko pakkasen tuntu kuuluu ollllevan tuulesta johtuen, vaen nelijän seinän sisällä pärijää tolokusti. Toppila työntää kaokolämpyvä ja kela maksaa. Mikä siinä on köllistellessä, kun ei pillaa päevääsä liiallisella hötkyilyllä.