... kun kohtalo meinas tuas kertaalleen hävittee kun lipsahti kiel aijanravosta viärälle laetumelle. Henkissä onneksi selevisin, kun en jiännä outtammaan sitä viimmestä taistoo, se kun ei taho mulla lähtee kun en ou vasuri. Tämä kaekki sattu tietenki äijän sisäsenä tappeluna. Sen häävimmän ja heikomman minän kesken. Loppu päätty ratkasettomaan, iliman vaorijoeta. Lätkästään vielä päälle "Salainen" leima, niin ei utelijjat kysele-

Vae kantapään kaotta se moni kielijä opettellee. Joellaki vissiinni jonniillaenen mulijaotin joka antoo erllaessen vastaoksen ku mikä olj kysymys? Vaen välijäkö tuolla, kuhan tiellä pyssy - sepä kysyjä. Kysyjähän ei tieltä eeksy - varsinki jos   on navikaattori taskussa.

Oho! Vae luuloo se lukija, että mie oun kärrystä puonna? Voe veikkonen ehän mie suatanna ou ies piässy kärryyn, heti on napattu kynsille jos ou yrittännä kinnaroija ihten kyytiin. Seon pelekkkää jalkapatikkaa ja sehhii kinttupolokuva. Vielä tässä kärrylle!

Perässähän minnoon koettanna kelekkerehtiä hirttosilimukka kaolan ympäri. Ei aota vitkastella kun maalima nykässöö  liikkeelle. Atomihan näetä kärryjä kiskoo ja suitet saa tolokusti pittää käsissään, ettei ori karkaa..

Saateri, seon vaekijjaa ennee askelta pitentee, ku annettas ees vettä. Vaen ei, kiel kuivava tässä saa konijakkija vuottaa.  Mieli pyssyy hyvänä kun välillä luppaa kielelle kielikylypyy - sopivan hyvänlaatuseen janojuomaan. . -O- ‎5.8.2014