MORA käjessä juoksee mummo ja ihmeiden aikana antaa papalle kyytiä.
Se on kovat ajat ja kovat pojat. Mora on ussein pääroolissa tae sitte joku astalo. Se on papan päivät lujetut.
***
 VOEHAN sattuva mitä vaen. Aenaki mikäli uskoo metijaan niin isolla kirkolla on jatkuvasti jottae kisaelua menossa. Huumehörhöt ei palijo valikoi. Puukkua selekään ja kahavaa myöten.
***
 OOTTAKO muuten tavaneet Lyytiä, joka osotteen saatuvaan alako kirijottaan?. Alakuun kun pääsi niin nappasi faarin ja katosi Lontoon sumuun... Tosin vei vaen Faarilta rahat ja matkusti oikeaan osokkeeseensa. Henken säästi!
***
MUTTA palajaako? Rahat kun on lopussa niin hopussa mummo huomaa tilaisuudensa. Se oli vikapisto. Faarin päivät on luettu. Kuten jo aiemmin pikkusen ravottelin. Mummot on tänä päivänä säätämätöntä porukkaa.
***
NIINHÄN se kävi faarille, mutta kovastihan tuo jo oli henkilaeta ja muutenki monttukunnossa. Siis kokonaisnäkymää arvoijen ratkasu oli kestävää kehitystä - jopa kierrätystä, Vanahan tilalle puskeotuu aena uutta yrittäjjää, pää eelläpäen enimmäkseen. Jopa verkkarin lahkeeseen, avviisissa kerrottiin.
***
ANNETAAMPA olla taas ja jätetään sana-arkku muhimaan huommista uutta tulemista. Jospa hanasta virtaa raekkaampija juttuja, Ny oli juoksussa toevomisen varraa. Mutta syyväänhän sitä roskaruokaakin.
***
Kesäkää ei näytä palijo petraavan, Nytki tuntuu luppaavan sajetta ja myrskyvä. No. Passaa se sehhii kuhan ei lunta mäkäse! MOE ! -O-‎3.‎6.‎2015‎