MINNOOON...
***
...koettanu ajatella millä keinon sen tuon aevon saesi ratkomaan kiperijä elämänonkelmia. Hankalaa on harijotella kun eijoo simulaattorrii. Sen kun saesi niin perkele siinä katkijaes putki kuin putki. Ryyppyputki oes kevyttä tavarraa. Aekasa simuloesi niin raetistusi siinä ärijämpiki viinaveikko. Harijottelu tekkee mestarin.
***
Jos lähtis Isikselle hommiin terroristiksi. Maksaa kuulema hyvin. Ja lopuksi pestaa ittemurhapommiksi. Ei jää raato sukulaesten harmiksi. Eikä tarvii huolehtija huomisesta.
***
Alakaa käyvvä nämä asijattomuuvet niin kielenpäälle että tässä mökin mies on kohta pahassa pulassa. Vaen Luojaan luottajen yritettään kilivotella tämän kurimuksen yli. Niihän ne viisaat sannoo!
***
Tae tietysti voe tehä tunnelin., semmosen jonka päässä näkkyy valuva. Tae aenaki semmonen haotakynttilä joka ei tuulessa sammaha. Palijo oesi vielä viisaelle arbeettijä, kun niitä vaen löytys! Vae kaekki viisaoshan on nykyvään siirretty konneille. Ne ei palijo olevasta välitä. Ne saattaa keksijä vaekka rattaan uuvelleen.
***
Suuret kansalaestenjoukko ooottaa ihimeitä ällisteellään joutavia. Joukossa tyhymyys tiivistyy j uusavuttomijen parvet oottaa valamistavaevaa näkemättä.
***
Eikae tässä yhttäkkiä kummempaa keksi. Reppu pykälään ja lapijo! Tunnelissa riittäää arpeetija pitempäänki rupijammaan - jos selekä kestää ja sosijaalihuolto soppaa tuo.