SITÄ TIIJÄ
Missä puussa se piru istuu? Toki se voe pötköttää jossaki mättäänkolossa ja hektisellä hetkellä iskee pitkät kyntesä hyvinki tärkijään asijaan. Piru ei kaenostele. Hyvinki alakanu juttu saattaa saaha rammaatisen käänteen jos pirun kavijo vilahtaa ja juttu alakaa mennä päen persettä. Siinei aota siniset silimät eikä armo ja aotuus, vaen seon holtitonta menua tuhuva kohti ja vaohilla. Tietysti pirullinen naoru kaekuu tavustalla.
***
Pikkupirujahan parveilee alavariisa pikkusen joka asijassa. Niinku äskenki kun olin jo postaoksen kirijottanu meleko pitkälle, niin eikö saatana käöny paenamassa telete nappija ja sinne hävisi olemattomuuteen vaevalla aekaan saatu päästö. Mutta pikkupirun uhalla alotan aena uuvestaan, kunnes postaos kokee täöttymyksen ja ilimestyy seinälle.
***
Nythän on tietenki niin , vaekka piru on myötääsä sotkemassa kavijoetaan jokapäeväseen ruttiiniin niin näen viikonvaehteessa voesi olla hyvinki kohillaan yhtyvä piruntorijunta joukkoehin ja pappiki saa kahvija juuvakseen. Papilla neonki lokosat oltavat. Piru ei häeritte eikä perkele mieltä pahota. Kirkkoviintä kippaa kun jano yllättää ja kukapa siitä kontrollija pittää jos kippaa välilläki? Kirkko on pirulle kiellettyvä aluvetta. Löytyy se herra herrallekki!
***
Ei ny pijä kumminkaa luulla, että piru oese meikäläesen vanaha tuttu. Kaveriksihan seo pyrkiny ja tökännykki tuon tuosta, vaen empä oo korvaani lotkaottanu, enkä pirulle antanu pikkusormija. Tosin postaamaan pystyy  sormipuolenaki, mutta sehän oesi pirulle erävoetto jos alakaa sille kehostaan osija jakamaan. Sillähän jo löytyy kavijua ja sorkkaa. Taetaa pikkusormet olla voetonmerkkejä? Kuka sen pirun aatokset tiennee?
***
Joo, jokkaeselle mukavata viikonvaehetta  ja pysyköön piru kaokana. Sen kanssa ei parane alakaa kaveroemaan vaekka seon kova poeka luppaelemmaan kaekenmoesta, valtaa ja kunnijaa. Sitte kun saa valtasa alle se tekkee sinusta orijan, Ketunhäntä kaenalossa vajellat elämän levijää valtatietä ja yrität napsija maallista mammonaa persetaskuun, mutta katso! Piru korjaa voetot ja osanasi on katkera tappijo.
****
Semmosta on valssi kesällä ja polokka pakkasella kun piru hyppäöttää tyhyjän päälle eikä tuu kyllä kuilunpohojalla avittaan. Elekää kokkeilko tätä kotona!Heh!
***
Säässä löytyy pikkupakkasta.-13.3 on näötössä. Ennusteijen mukkaan siitä se kylymenee. No helemikuu puolivälissä tarttee kylymää ja lumituiskuva, muuten ei tuu lämmintä kessää, tietää vanahempi väki!