SATTUUKO?
***
Pitänee terhakoetua taas ja nostaa kissa pöyvälle ja kokkeilla miten se linkkari pystyy kissanahkaan. Kattelin huushollin ympäriisä ja kaekki kulumatki kolusin, vaen ei näkyny villaosta hännänpäästä kissansilimistä puhumattakaan. Mikäs nyt otetaan neuvoksi, Luvetaanko ruokaresehtejä vaeko teorastajan käsikirijaa?
***
Vaekiaahan se on iliman kissaa saaha mittää näkyvää aekaseksi. Vaekka eletäänki kesäaekaa niin vieläkö aekasempaan oes pitäny nousta, että oesi sen kissan tavottanu. Sillä kissa iliman puhasta pöytää on kun persettä unissaan kynsis.
***
Kissan puutteessa pitänee keskittyä koeraan. Semmoseen joka haokkuu, sillä haokkuva koera ei pure. Se on otettava helpottavana asijana huomioon, mieluiten heittäsi asian huomiseen, mutta ilimanaekunen tutkiva dosentti ei malta olla tutkimatta kaekkia sitä mikä kätteen sattuu.
***
Sattumankaupallahan tässä yrittää saaha kättäpitempää kätteensä. Olokoon se sitte vaekka koera - se haokkuva. Eihän pentelekkää jaksa kuunnella koeranräkytystä koko aekaa. Asian näen ollessa täytyy turvautua nukutuspiikkiin. Omakohtaiseen kokemukseen perustuen päättelen, ettei nukkuvakkaa koera pure eikä hauku,
***
Asijan ollessa vaiheessa on hyvinkin vaekijaa ottaa mittää kantaa mihinkää. Korkeintaan pekuloija virtuvaalitasolla. Vaen siinäpä se, mistä vetasee rahkeita tähän puutteeseen. Hevosajat on ohite ja rahkeet on rotat syöneet.