...vain on sillä lailla laoleli Simo aekoenaan. Maassa oli sillon palijo mälsää. Sama tahti kae se on monennii mielestä nyttii, vaekka hommat pyörii kun rasvattu. Vaen eikae se kaekki immeiset oo tyytyväesijä vaekka saesi sen jättipotin. Milijonääri tuli taas la.

Eihän se raha onnija tuo vaen kaeppa se jonnii verran raohottaa, tae paremminnii saa aevan villiintymään. Voesi aenaki kuvitella. Kun eijoo rahasta kiini sitä voes nouvattaa jokkaesta pään nousemaa.

Rahallahan saa melekeesä kaekkea. Vae saako. Tämmönen köyhä perkele se aenaki kuvittellee, että kun oesi rahhaa niin elämä oesi kokonaan erimoesta. En sitte tiijä.

Kyllä kae se lauantaena taas kaatu monennii pilivilinna .  Upejat unelmat sortuvat hiekkakasaksi. Vaekka kuinka oekein pellaa niin viimestään ne arpoo väärin. Saakeli kiusollaan tarijottelevat sitä viereistä ruutuva.

Minä en oo lotannu aenakaa viiteen vuoteen. Tuskin sen rikkaampi oesin jos en köyhempikkää vaekka joka viikko oesi lappu vetämässä.Piruillessa oon pitäny kestona tuota KENOa, siinä tullee muutama eukko viikottain takasi. Muuvan viikko taa päen jopa 500. Sillä hoetelee meleko kauan pelihommelit.

Kisossaki aokesi mitali pörssi. Oliko ainuta suomalainen? Toivotaan lisää, näyttää kansa olevan niin innostunu metalleista. Parraasa kae siellä jokkaenen yrittäää paremmalleen vain ei mitään voi. Tai voihan sillä purkista joku ottaa lisä vauhtia? Entä sitte?  Pillerihän on nykysin joka hommaan ratkasu. Vae onko? -O-10.2.2014