... käjessä juoksee mummo ja ihmeiden aikana antaa papalle kyytiä.
Se on kovat ajat ja kovat pojat. Mora on ussein pääroolissa tae sitte joku astalo. Se on papan päivät lujetut, öestä ny ei kannata poristakkaa kun se mahtta olla sitte loputon.
***
 VOEHAN sattuva mitä vaen. Aenaki mikäli uskoo metijaan niin isolla kirkolla on jatkuvast jottae kisaelua menossa. Huumehörhöt ei palijo valiko. Puukkua selekään ja kahavaa myöten.
***
 OOTTAKO muuten tavaneet Lyytiä, joka osotteen saatuvaan alako kirijottaan?. Alakuun kun pääsi niin nappasi faarin ja katosi Lontoon sumuun... Tosin vei vaen Faarilta rahat ja matkusti oikeaan osokkeeseensa. Henken säästi!
***
MUTTA palajaako? Rahat kun on lopussa niin hopussa mummo huomaa tilaisuudensa. Se oli vikapisto. Faarin päivät on luettu. Kuten jo aiemmin pikkusen ravottelin. Mummot on tänä päivänä säätämätöntä porukkaa.
***
NIINHÄN se kävi faarille, mutta kovastihan tuo jo oli henkilaeta ja muutenki monttukunnossa. Siis kokonaisnäkymää arvoijen ratkasu oli kestävää kehitystä - jopa kierrätystä, Vanahan tilalle puskeotuu aena uutta yrittäjjää, pää eelläpäen enimmäkseen. Jopa verkkarin lahkeeseen, avviisissa kerrottiin.
***
ANNETAAMPA olla taas ja jätetään sana-arkku muhimaan huommista uutta tulemista. Jospa hanasta virtaa raekkaampija juttuja, Ny oli juoksussa toevomisen varraa. Mutta syyväänhän sitä roskaruokaakin. -O-‎5.‎12.‎2013