meleko riittistä aekaa semmoselle joka meinaa tempuva toemeentulosa pellonantimista. Varmaanki ollu pakkasta alavilla maella kun täällä hiekkasela mäjelläki näöttää käöneen lähell' 0 . +2.7 ollu parin metrin korkusella . Mitä oesi sitte näöttäny maajalakasessa? Näöttihän nuo mansikanvilijelijät ruutanneet vettä vahigon välttämiseksi. Aottaneeko? Ei vieläkää oo mittarissa kun +8.0 vaekka arska panneeki parastaan. Taevas on sekkeessä melekeen, muutama haetuvapilivi seilaa kuka ties minne? Kae siine yhteisesitykseen. Lupasivat rankkoja satteita. Vaen jos se sataa niin annetaanpa sataa. Ei se sivu leivästä vie.

Luulis viiksettävän nuita karpaaseja, jokka sortu vilunkitemppuiluun. Eikä sillä hyvä, että ensin imetään toppinkija suut ja silimät täöteen, niin sitte valehellaan että eipä oo kuultukkaa moesesta. Valaheella on lyhyvet jälet- Kun narahtaa niin turhaa on vielä lissää tehä tyhymyyksijä. Vaen nytpä nuo mahtaa jouua lukemaan tiilenpäetä.Urheilu on kova laji siinei vippaskonstelilla pitkälle pötki. Mustikka soppaa ja ruvisleipää...seon siinä.Jos ei kule niin onko välii?

Laeskasti pyörii nykysi mittari. Immeiset on vissiin kesälaetumilla eivätkä parveile jonku mitättömän blogin äärellä. Noo, eipä se mittää.Käö kuka käö ja tulleepahan säelöttyä tuotoksijaan halukkaijen myöhemmin tutkija. Näellä sitä mennään jokka on käötettäviss'-O-