...nuo vanahat tietävät immeiset, mua vanahemmat ja palijo viisaammat, että liijan aekanen lämmin tietää pitkällistä kylymää jaksova. Seon kylymää ja märkää Jussiin asti ja sittepä sitä voeki alakaa oottelemmaan hallaöetä.

Tätähän se on immeisen elämä, aenaesta ototusta. Tyytymättömänä ootellaan vaen niitä hyvijä aekoja, kuitenki huonotki on elettävä Ilimoesta ei voe juuri kettää syyttää, ne on mitä on. Se onki eriasia kun mennään politiikan puolelle.

EU-vaalit oli ja meni. Melekeen kaekki oli voettajia. Vaen yksi sano, että turpiin tuli. Kai syystäkin. Tiijäppä näetä. Loppujen lopuksi ei ihmeitä tapahtunu. Kommari vei vihirilän paekan ja oliko se joku Halla-aho joka valittiin. Tyhyjä ei paukaha, Kumma se on kun persut tunkee sinne Unioniin vaekka ovat sitä vastaan,Seon kuin syöpä immeisessä. Unionissa niitä ei kaevata, mutta ne änkeötyy vaen, Aottasko solumyrkyt?

EU, siitä se syyllinen löytyy äkkijä, Tae aenaki tehhään syyllinen johonkin vaekka ei olisi vielä mitään tapahtunutkaan. Tietysti persujen  pittää veisata niitä valitusvirsijään, mutta pitäsi niissä olla asijaa takana.

Kyllä kae tässä seilaellaan suhtanteiten mukkaan sinne ja tänne. Ei kae tavallinen immeinen ole huomannut siitä ns. lamasta mitään tähän mennessä. Mieluummin päinvastoin. Komijasti mennee. Tää politiikka on ollut asiallista ja taitavaa. Toivottavasti jatkoa seuraa samoissa merkeissä? -O- 26,5.2014