Nahkat silmillä  kun NukkuMatti posotteli lapi lankkuaijjan. Ei käynyt kuinkaan, tuli vaan lankulla päähän mutta ei se mitään kerran kirpasee ja sitten palaa muisti. Paluumuuttajalle sapuskaa tai ainakin lämmin peti.

Toki Pekasoki on vielä kova käyttökones vaikka vähän rispaantunut. Mutta annan sille Taapermannija ja Leinoo niin jospa alkaa kiiltään. Jos sekään ei auta, turvaun Kinnuseen. Munaruoka aina tepsii.Eiköhän runnooki sitte taas sykerry!

Kyllä Peku kierroksia ottaa, kun vain ratsastajan pää kestää. Mulla tää uus on ollut remontissa. Pyöri nääs vastapäivään ja nakkasi eilisen paskat silmille. Mutta paskatkos siitä? Koni vaan leikkuu pöyvälle ja asennettiin suunnanvaihdin. Saa nähä oliko välitys oikea, vai välittääkö lainkaan, tiedä vaikka menee vihan puolelle.

Peku ei kyllä ole tottunut kauraan. Saa mahanpuruja. Sitten tahtoo mennä plörinäksi ja päästöjä pukkaa. Taisin mainita jo oireista. Spelttiä Pekulle niin nousee avaruuteen.

Joo maankaatoihmehän Peku oli sillon kun sillä ajelin. Naiset oli lääpällään ja miehet mustasukkasia. Ajattele hevoselle....On se kyllä mallillaan.......

Jos Pekussa joku falskaa pannaan makkaraksi. Mulla ei oo varaosia. Päähän sillä on iso ja painava, vaen seon visakoivua.. Arvotavarraa? Aena se aekasa - pallaa pitkään takassa
‎30.‎6.‎2013