...putkistokorinaa, voi kuunnella pikkuhönössä. Silloin tönössö juhlat on parhaimmillaan. Akseli vain ei paikalla. Ilman akselia ei ole ratasta. eikä akseli rakasta pyörimistä. Paisi vasta päiväävään. Ei huolenhäivää, jos ei ole murhetta. Vallankahvassa suuri roso. Kuka tarttuu vipuhun? Kaksi piirua eteenpäin on sopiva tahti ja hukkaviivassa näkyy nouseva aurinko.

Taivaanrannanmaalarit sutii penselillään. Se ratkiriemuksi muuttuu. Suuri on taulu ja suuri on suti. Täysin palvelleena saa kultaisen kädenpuristuksen ja jossakin kaivetaan hautaa.

Synnittömät syntymättömät odottaa ulostulemista. Maailama pelastuu ja suurissa taloissa on riemu korkealla. Katso, kaiken tämän saat jos olet minulle mieliksi ja hän antoi ja Aatamikin söi. Sekä möi taivasosuuden. Hikeä pyyhkien söi Eevan ruislimppua. Mutta käärme, tuo kavala, oli piilottanut Lohkareen limppuun ja synti suuri surkija kun täytti Peräkylän porstuvan.

Ei hyvältä näytä. susi se on, ei kissa. Pissa sukassa on hiljaa ja viljaa leikkaa maajussi, etsien morsianta. Viiden joukosta löytää jos löytää. Tyhmyys Joukolla tiivistyy ja antaa pitkät koko seurakunnalle. Lyhyt-tavarakaupassa myydään vain lyhythihaista paitaa. Ja pitkälle pötkii maratoonari -O- ‎3.‎7.‎2013