SÄMPYLÖETÄ
***
TÄMÄN tästä sitä käö tuolla oventakana monenkilaesta rinkuuttajjaa. Mikä kaoppaa jotaki kuka kerrää selevää rahhaa. Siinä saeras tervettä taluttas jos meikäki johonki pientä eläkettä jakasi. Uskonnonkaoppijaat ärsyttää eniten. Itekunki oma jutska mihin uskoo! Vae uskooko olevasa uskoton?
***
SITTEI tiijä millaseen käöttöön kilisevä mennee. Luultavasti huumeisiin ja viinnaan? Mieluummin antaa suoraan tarvittevalle ja näen voe naottija luusta joka jäe jakajan kouraan. Mikäli tuntuu, että rahavarannot alakaa olla huipussaan. Sillon on jo kiire kun alimmat homehtuu-
***
TAEVAASSA ne on tarjona lapasetkin jos sormija palelee ja vinkkelit. Jos pieni kevennys sallitaan. Raskassoutunen teksti se altistaa lukijasa raskaan taakan alle. Jota ei siltä oteta poes. Eikä ite pääse. Sehän on jo sanassa: Kärsi niin kirkkaaman kruunun saat. Tiijä sitte onko loppupelleissä merkitystäsillä loestolla?
***
NEON huopatossutehtaalla hilijaset ajat. Kurakeleillä ei tossuja tarvii, eikä tikkurija. Meleko kevijöen ketenin pärijää - aenaki sisällä. Toesekseen mitäpä tuonne kolijaan ilimaan palastaa. Siellon tarijolla lentsuva monneen malliin ja sika- ja lintuletsut päälle ja myyräkuumettaki on tarijolla. Valitte niistä sopiva. Mikä lie kevvein kokia?
***
SAATTASI olla evuksi kun jämmäöttäs kunnon pakkaset. Kyllä se pakkanen purree äkäsetki loesijat. Ennenvanahaan se pistettiin pirtti pakkasaekana kylymilleen, että russakat ja lutikat kohtaesi kovempansa. Mutta mitä sitä sijanpaskaa. Vöyreennäkösijä munaperserussakoeta näky kohta pakkaskuurin jäläkeen.
***
KUOLEENNA syntyny ajatus koko homma. Keittiö ja kamarinpöksä oli joessa iso perhe asu sen viikon kaksi. Muistan elävästi sen tiiviin tunnelman.
***
TÄÖSTUHO niminen myrkkyhän se paremmin tehosi loisiin. Sitä tupsuteltiin surutta. Supermyrkkypilivi vaan leijaeli huoneessa käsittelyn jäläkeen. Meleko touhua. Sittei vissiin älytty myrkyn vaaroja. Kumma kun sitä henkissä selevisi. Mikä ei tapa vahavistaa - pitänee paikkansa.