Aasilaisella aasilinjalla vauhti on kova . Silimät vinossa ja suu mutrussa ajelee kuli mopuvaan. Tuskin saa sanasta suusta, eikä miehestä härkää.
***
 Märkää on mutta on muuta mielenpäällä. Kehenot on kelit kesällä, talavisaekaan kyllä luistaa, jalas nimittäin , vaikka jalassa ei housuja, silti huolia piisaa!
***
 Vitsit on ainoat eikä sattuma tuu lähelle. Kohtalo vaan kuljettaa - ja tuuli. Minne kuljettaa sen tietää perillä. Koivet verillä vaeltaa köyhä kansa - eivätkä he koskaan saavuta parempaa päivää.
***
Kovaa on kallo luun kohalta ja perästä pehmijän löytää Monet nuijan kopautukset antaa herätyksen. Nuijan kopautuksesta asijat varmat, vain harvat tietää, miksi maailma murjoo .
***
Pakkanen  halkoo valtatiet halki, poikki ja pinoon. Lisäksi tekee nimismiehen kiharat.  Laaksot on kukkulain takana ja lakana on kerran pesty.
***
Suuria summia virtaa rahaa jos lautoja sahaa. Sahasta viisi kunhan riisi riittää. Siittää suuret ikäluokat pieniä. Missä vika? Tuskimpa siinä, koska homma ikiaikainen ja sattuma on aina korjannut satoa.
***
Mutta  latoa tarvitaan ettei kastu! Sajetta pitämällä parempiin päiviin ja unettomiin öihin. Vöihin on kiinnitetty tuppiroska. Hekselit on kohotusta varten. Lökäpöksy ei kakkua kaipaa, tulee toimeen vähällä.  Paljon on vähää enemmän! MitäOlisiIrti? -O-‎24.‎4.‎2015