...zulazulan merkeissä kului aattoilta töllön ääressä herättäen sisälläni uinuvan  höpinäaparraatin ja yön muhittuaan    tuottanut riemunkirjavaa tuotosta, Ehkäpä pitää katastaa millasia mielikuvia mylly on saanut aikaan. Ei pie ampua pianistia ja viulunsoittaja on katolla. - rähmällään.  
***
PUNAINENLANKA yhtyi punaiseenviivaan ja seurauksena oli punainenmatto, jota eliitti polkee jalkoihinsa. Punastellen katsoo nolostunut matto lattianrakoon. Pakoon yrittää, mutta ei pääse. Siinä on ja pysyy. Jos ei pysy - liimataan!
***
SORJA korjaa vartta norjaa. Laaksot on kukkulain takana ja lakana on kerran pesty. Pakana kieltää kielellään ja mielellään viettää jumalatonta elämää. Uskoo kuienkin ateismiin, mutta ei ristiin. Hakaristit syyvään tortuina mieltä pahoittamasta. Muka. Hassuja nuo ruottalaiset.
***
SUURIA summia virtaa rahaa jos lautoja sahaa. Sahasta viisi kunhan riisi riittää. Siittää suuret ikäluokat pieniä. Missä vika? Tuskimpa SIINÄ koska homma ikiaikainen ja sattuma on aina korjannut satoa. Mutta ei Onnistu.
Ikä jäykistää jäseniä, mutta yksi on veltto virtanen. Oisko välikysymys paikallaan. Ryhtiliike olisiko jotain...?
***
TURHAA on rakennella patoa kuivalle maalle - näinä ankeina aikoina tarpeen itkumuuri. Kyynelistä virtaa? Tuskimpa vaan. Krotiilinkyyneleet tekee kauppansa. Jos helmijä kyynelet ois... Miljonääri tuskin pääsee taevaaseen armosta. Oviraha kelepaa Pietarille ja sille malja...
***
TUURI on onnea eikä piru sano mitään. Kylvää katteuvensiemmenijä pirruuttaan. Itämään alkaa potut lämpimässä. Siinä on itua! Taitaa tulla kesä?