LÖYSIÄ!
***'
Viimeaekoena on kuultu löysiä luppauksia, politiikkapellet kun onpäässeet vaohtiin. Mannaa ja hunajaa pursuvat lupauksepakkaa naurattamaan. Onhan se nähty  mitä nuo unelmahöt antaa. Valtaa on ollu vaan ei vastuuta.   Ainoastaan viime hallitus on näyttänyt kuinka sairas potilas paranneraan, Ontuva ankka oliraajarikko, mutta Sipilän johdolla homma pantiin kuntoon. Nyt on jo kasorahaa, mutta sanokaa sanoiksen, että kohta ollaan pohjalla jos nuo helppoheikit pääsee huseeraamaan. Katotaan.
****
Viikot vierii. Kolijata pitelee vaehtelevalla menestyksellä. Seon veikassa miten käö, vae käökö kuinkaa. Riippuu miten hommassa käy. Riippuu sitte tae roekkuu tietysti haaroesta . siis asijain........- Yksi lysti!
***
Pihat ja pallit. Saakeli kun nakit näpyttää miten sattuu, eikä ehi tarkistaan. Paa arvaamalla jos halluut tietää asijan laijan. Tae välijäkö hällä silläkkää?
***
Taivaassa tarjona lapasetkin jos sormija palelee ja vinkkelit. Mie haluun kuumalle puolelle. Palijo on kärsitty viluva ja näläkää...on se aeka hikkoellakki?
***
Mitäpä Joesta , eikö suommalainen Jouko keleppaa. Oesikko tässä jenkkiin kallellaan. Varotaan ettei kaavu maeto laattijalle. Valijo meitä armahtaa.
***
Johtotähti meidän oppaana on. Oi saavu tänne ja tee mitä on tehtävissä - parannus tai huononnus. Siitä se kuitenkin lähtee kun lämpenee ja jos ei lähe nii olokoon vain paikallaan. Kyllä mie sen häpijän kestän. Tuskinpa estän, sillä mentävä on jos menettää eilisenpäivän on varalta huominen.