NOKIA!
***
Herrat suree kanslaisten nokisia jalkoja. Kehoitukset jalkojenpesusta kaikuu kuuroille korville. Oi katsokaa MUMMOA, sitä loka tarpoo lumessa,Puhtaat on jälet. Siinä hyvä keulakuva. Leipää kaikille ja siilliä ja sijanpintaa, jo kelepaa. . Kuraveen sijalle korvenkyyneltä = pontikkaa! Kysymyksiä ilmassa. Vastaus omansa löytää
***
Kiven palaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöin nääs löin vetoa vielä sen verran , että kerran nousee idästä aurinko.
***
Kaamea kaamos leviää huoltemme yli. Ei sinne päivä paista ei kumota kuu. Vain käypi suu, josta ei tule loppua oleman. Pegasoksen rattailla keikkuu eiliset päivät ja kärryltä tippuvat enot veneisiin, jossa he eivät leposijaansa löydä.
***
Merenelävät suolataan suolaan että ne kauan säilyisi. Käärmettä pyssyyn ja tykille annetaan ruokaa, oi suokaa, että tapaus olisi kirkossa kuulutettu ja hunnutettu olisi tiine morsian.
***
Suokaa minulle vielä se hetki, että retki tuo tulosta. Oi te herrat loistoautoissanne antakaa liika köyhille että te armon saatte. Ei liiku kivi kiveltä eikä laineet lyö rantaan jos te syntiset olette.
****
Tarkastus kierros näyttää puutteita pesissä. Kattoja vuotaa ja räystäitä tippuu, mutta sankarit kestää suuretkin paineet ei haittaa vaikka laineet lyövät eilistä korvalle. Mutta olkaamme jäykät, että huominen päivä koittaa.