MUISTIKATKOJA
 
Muistiluussa havaittu mustia aukkoja. Pois on pyyhkästy raskaat taakat, höyhenenkeveät muistot leijjailee muistiluun pinnalla.
Haastetta pukkaa. Vaikeuksia nousee taivaanrannan takaa. Taipaleella oleva katselee huolestuneena tulevaa tilannetta. Ootettavissa myrskyvä ja sajeilmaa. Kulkupeli katsastamatta ja romuksi päässyt. Akselit poikki ja kumit puhki. Syylärissä vuoto, mutta peli vain kulkee. Maailma tarvitsee kulkupelejä. Kuten huomataan toiset ajaa ja toiset pelaa Vieraat vaikenee ja viisaat horjuu , mutta kesken kaiken katkeaa. Palasista kootaan uusi maailma - se parempi. Muistiluuhun talletetu helpot ratkasut.Voe sitä joka ryyppää muistin pimijäksi.
***
Merellä kulkee lentävät hollantilaiset. Purjeet kasassa ja vesilastissa. Kukaan ei sano mitään, korkeintaan tavailee loppumattomia viisauksia joita viisaiden kielestä irtoaa. Viisas pitää vipunsa piilossa, ettei siihen joku kahjo kajoa. Tarpeen tullessa viisas tarttuu vipuuh huuhellen WC:n (nykysin nappi) Napisematta hoittaa homman!
***
Hiljainen haviseva tuuli leyhyttää perseenpyyhettä. Laihialla mennää ja Korijalle tullaan...Käytettyä kaaraa riippuu kuusen oksilla. Kuin Joululyhdyt ne loistaa valoa pimeyteen. Muutama harhautunut heebo kurkkii ovelta mutta tietopuolinen viisaus tyrmää hänet. Maailma on kääntänyt hänelle selkänsä ja vertavuotava haava on selässä jossa törröttää tulevaisuuden sanomat. Voi Ukko minkä teit. Olisit tyytynyt vaan kutittelemaan. Syntyy uusia urija muistiluuhun. Jäkälän peittämä luu uuvistuu. Uutisvuoto tekee rumaa jälkeä. Pohjola kovvaasa lotkaottaa ja vie tuhkatkin pesästä, Arinan jättää!
***
Oi Suurin miksi tuhosit alkaneen aamun. Ehtoo itkee menneen talven lumija ja unija selevittää selevästikattoja. Ei malkaa silmässä - vaikka kaihi! Silmän käteen ottaen näkee parmmin. Kokkeillaanko? Minä en muista mittää. Muistiluussa lataushäiriö.