Näen pyhäaamunaki pittää hypätä konin selekään ja luuva katsettaan tulevaan unohtamatta mennyttä. Sitähän ei takasi saa. Liekö tuo väliksi? Samanmoisia jono eessä päin.

***
SE satula passaa parraeten. Ravi on niin leppossaa ja kokovartalloo hyvväelevvää, että muut satulat suap jiähä satu(la)sedälle!
***
Kyllähän se häerinnänpuolelle menee. Vuan nainen saakin häiritä ja ärsyttää. Mies kun tykkää siitäki! Muutama reikä ei haettaa Pentin berperissä. Kuhan tukka on hyvin!

***

Sentään uhuri henkissä vaekka pahastihan tuo kylykireijistä henkitys valskaa. Liekko häntä Lapinleukku jyrsässy suuremman aokon. Moranreikähän ei palijo iluva himmennä.
***
Vaen eläpä anna murheen mielta mustuttaa. Vitutustaotihan tässon itekelläkkii. Eijoo oekein nuo koevet reilassa ja muutennii on menny kesken!!! Jottae jos yrittellee niin evväät loppu alakumatkalla!
***
Minnoon vitutuksissani koettanna suaha selevvää immeisen perimmäesestä tarkotuksesta, vuan päätulema on että aekasa kun potkii nii se viimenen potku seleventää kaeken. .

Sittehän seon liijan myöhästä?

***

Vaekkoon aihehistuva keränny sieltä ja täältä ja varsin syvältä, niin tutkimus junnaa muuten paekollaan, ei ees majakka viliku.
***
Saateri! Kiihkoelu eipään tuo sen kummempaa. Tuon kiihotus täötyy ottaa rienauksena, korkijampija voemija kohtaan. Eihän meitsi polonen hirvija turhaa lausua ees Lusiferuksen nimmee. Saatikka Muhamatin.
***
Muutehan tuo on männy riskisti. Leippää on muuttunna paskaksi, vaen kun iliman viinoo on pitännä kuijjottoo . Oli tipatonta tammikuuta ja herkijämätöntä helemijä. Tässä loppuvirressä sama nuotti. Vejä tässä ny pientäkkää ilonsiementä sirammeen. Vaen tämmöstähän seon järkijjään! -O-

***