...riehkastu eikä ou juur mittää aekaan suatu.Vattalihas on kyllä tuossa makkoellessa vahavistunna. Vuan niinpä se pittääki kun tuo keskikehon tarpeellinen vahavistus alakoo jo näöettee piällepäennii.

Ei siinä mittää elokuuta mennään jo että hippulat vinkuu. En ou tosin suanna täsmäselitystä mikkä on hippulat? Kuhan ny jottae, ettei aevan olemattomista suurta meluva nosta.

Oonhan minä tämän blogin kaa askaroenu kun runova pukkaa. Mitäpä minä jarruttelemaan? Tuskimpa tätä täöteen saanee vaekkapa kuinka ahkeroe? Näöttää aenaki että on ontta taevaankaaren alla.

En minä vaen taijjuu mikkä ihimeen varastoaetat niillä operaattoreilla lieneekää. Suakel ku Tattaa männöö ilimat sakijana sinne tänne. Siinon kapulaan ja tietsikkaan ja kaekenmaaliman navikoentilaetteisiin ehtimassä kohettaa.

Täösin se käöp minun tajunnan yli millä helekutin seolalla se pikkunen kapula seoloo sen juur siihen kapulaan tarkotetun viestin. Ja sittä kun kuvattii on kiärästy rullalle ja sitte aparaatit sieppaa ne ilimasta. Ei kuitenkaa ilimaseksi vaen kaekenmaaliman TV maksuja jos kännylaskujaki itekuhi maksetaan nöyrästi että nurkkajumala kykenisi sieppaamaan kuvija maalimalta ja viestejä kavereilta.

On se niin hurijaa touhuva, että ei ällyvä. On se kuitenki immeinen meleko viisas. Mitä lieneekää vielä hokasematta. Kaeppa ne vielä se ikkuisen elämän pillerinnii keksii. Voe pojat, sillon täällä pallolla tullee tunkos? -O- 1.8. 2014