...päivän hyvätyö on tehty. Pelastettu muutama epätoivonen toivoton. Aju jatkuu ja palalaekat soe. Rikas  kerevää rahhaa ja johtotähtee. Hae entinen täältä. En oo kuin pari kolarii sillä piuhauttanu. Säälitä ei toisen omaa, onhan somaa? Laina hevonen ja silmät!

Runoratsu karkasi ja siirtyi lajemmille laitumille. Kaipailen penkoa sen vanhoja jätöksiä. Jos se siitä? Ja jos ei riitä niin tuetaan minkä jaksetaan. Ja maksetaan kalavelat. Ainakin korot!
Akselit poikki ja kumit puhki. Syylärissä vuoto, mutta peli vain kulkee. Maailma tarvitsee sirkushuveja. Kuten huomataan viisas on kohta tyhmä. Vieraat vaikenee ja viisaat horjuu , mutta pinnistys ei lopu.

Elämän merella kulkee lentävät hollantilaiset. Purjeet kasassa ja vesilastissa. Kukaan ei sano mitään, korkeintaan tavailee loppumattomia viisauksia joita viisaiden kielestä irtoaa.

Hiljainen haviseva tuuli leyhyttää perseenpyyhettä. Käytettyä kortsua lojuu käytettynä ehkäisyyn. Muutama harhautunut heebo kurkkii ovelta mutta tietopuolinen viisaus tyrmää hänet.

Piru on kääntänyt selkänsä ja vertavuotava haava on selässä jossa törröttää Mora. Voi -kele minkä teit. Olisit tyytynyt vaan kutittelemaan. Pirun haamu luikahtaa kolkkoon hämäryyteen ja poltettu liha tuoksuu niin... -O-‎10.‎7.‎2013