ÄKISTETTÄÄN...
...viimeiset joulupäästöt. Sillä katso! Se kauan kaivattu on täällä taas! No,kaivattu ja kaivattu! Eipä tuo ihimeitä hetkaota vaekka jäes koko joulu välliin, mutta lapsillehan se on tärkijä ja muistiinjäävä tappaus.Vaen mikäpä tässä on meikäläesenkään ollessa. Seos tärkijää, että syömiset ja juomiset pyssyy kohtuu tasolla. Tokhan ne pyssyy kun ei himoitse pöyvässä olevija herkkuja jättää maistelun asteelle.
***
Juomapuolta ei oo ees varattu, ei ees kalijaa -vesi vanhin...näppärimmät muuttaa sen viiniksi. Näen ollen selevijää meleko iisisti. Huommennahan onkin taas kaikki hössötys ohi.
***
Katumusta lykkää monen hurijaksi heittäytyneen mieleen. Tarpeeton joulukrääsä alottaa taivalluksen kohti roskista ja jätteijenpolttolaitosta. Palijo oli poruja vaan vähän tuli villoja!
***
Kuuset tiputtaa neolasiijaan ja kirotaan sen kallista hankintahintaa ja eikö sen hävittämisestäki pijä lompakkuva ravottaa.On se kamalaa!
***
Sää on Kempeleessä mittariin kattoen leuto -1.2 on mittarilukema.On se silti Surkijaa on jos jää koslan kaa tien pääle eikä oo paksumpaa ketinettä völijyssä.Siinon apu tarpeen.
HYVÄÄ JOULUNAIKAA jokaiselle ikkään tae sukupuoleen kattomati! <3