***
Tässä kun tavottelen noeta karanneita sanoja niin nappaan niitä joutessani immeisten pällisteltäväksi. Sillon se pittää kun haluttaa!
***
Kah sitä aletaan olla voetonpuolella. On aeka tuulettaa kun ei pahemmin lyöttäötyny jouluvouhotukseen mukkaan. Pankkitilin saldohhii pyssyy tukevasti nollan tienoella ja tammikuun 4 on tilipäevä. Sillä taas kun ei hötkyile hyppää seuraavaan tilipäevään.
***
Mittää ei jää, vaen miksi ihimeessä pitäsi. Pahanpäevänvarako? Perkele sitä ei tällä yhteiskunnan alaportaella ookkaa muuta kun pahojapäevijä Aena on viimeset menollaan.
***
Perkele meinovaako se taas mennä kitinän puolelle. Vitut! Komijasti mennee. Korkkaamaton konijakki tuossa silimän illona. Tytär oli ollu niin tolokku, että oli aavistanu mikä ukolle on tärkeintä.
***
Siinä uskossa että silimäenkaotta se ruumiski ravittuu, niin pittää katella tuossa pöyvällä putelin siroja muotoja muuan viikko. VSOP se on että eikö siinä oo soma kirijaenyhistelma.
***
Tuossa konijakissa kenties voesi käöttää verukkeena sitä pahhaa päevää. Kun vitutus - ja kolotuspäevä koettaa, niin onhan narahus varsin somasta mussiikkija korville. Voe siivun ottaa, niin eihän se yksi palijo täyvessä pullossa näö?
***
Toki voe vaekeotta tuottaa se ryypynväli. Kun on alkuun päästy. Laolo irwini. Onhan se korkkattu palijo houkuttelevampi. ottaa käöttöön Ehta antaa pijätyskykyvä, vaekkei oo polliisikkaa.
***
Onkae se vähä silleen , että tuota viinaaki sitä ei vanaha palijo tarvii, kun jo alakaa tennari tökkimään ja suu puhhuu holtittomija. Vaen sehan tuottaa lystijä kanssahiihtäjissä ja vuosijenki jäläkeen vielä muistellaan, kuinka oli sillon ja sillon lamppu sammunu kertakaekkijaan.
***
Vaen semmosta seon immeisen elämä. Muistuttaa lähheisesti sikkaa. No, eipä häpästä sijan maenetta.
Kuitenkin kaekitenkin. Onhan se kivvaa kun on mukavaa. Sehän naoru pitentää ikkää ja kärsimyksijä. Vaen mitä kun on alakanu niin antaa mennä alamäkkeen. Vittuako tuota pijättellee?
***
Jaa-a teksistä päätellen homma toemii. Pullo on pöyvällä korkkaamatta, mutta äijä pökisee kun iliman alaleokaa ja päänahkaa kihelmöe. Syntymähumala saa kummaa vahvuutta putelista.
***
Voehan kumminki. Jospa istus tuossa pöyvänlaijalla naku siro keiju. Minkä äijäöksen se antasi?