Mitäpä sitä kuuluu? Pittää ryykätä kysymään ennenko Vieras ehtii kirsuun vetasta. Etteikö kummempija? No, mitäpä sitä ! Eikö ees tuulen huminaa ?
***
Suurija uutisija ei näkyny ees paskalehessä, jota myös Iltaleheksi sanotaan. Siellä se on semmonen toemittajasakki, että ihan tympii niihen uutisoenti. Jo lukkiissa tietää että liikutaan tottuuven rajamaella. Eikö lehen pitäs kertuva uutinen tosiasioina, eikä kauhistelevvina tai taevastelevina uhkakuvina.
No, ehkä immeiset äähestää jalollaan ja jättävät paskalehen ostamatta. Ihan sama! Ny ei kumminkaa pilä ajatella että imeisten aevot on jalossa? Lohuttaa voen että ne on hyvissä kasissä. Käjellähän voe viitata fasatiin, eli julukisivvuun. Viittaus onkin tehokas jos käsi on nyrkissä, tae kipsissä. Kyllä siinä sattuu varsinki jos ossuu Täsmäosuma kohteeseen murskaa kohteen tai sitten kipsin. Sitten sitä onkin jo aikalailla kipsissä. Seon jo pahempi jutska ja yhen aenuvan paskalehen vuoksi,
***
Vaen pahemminkin voesi olla. Jos joku ystävä kusasee simään. Silläsilmällä ei katella! Se silmähän antaa aihetta moniin tulkintoihin. Jos katsoo silläsilmällä se saattaa johtaa jopa naimisiin ja sitte sitä vasta kusessa on. Ei kumminkaan kannata panikoitua, sillä ei niin pientä pilaa ettei puolet totta. Mitäkö se tähän kuuluu? Pakko oli vetasta aamu-Himaset ettei asijat mene semmoseksi että niitä jotenki käsittäisi.
***
No nii, taas ollaan käsissä jaloin ja pääskynen ei sano päivääkään. .. mutta tuskin se siitä somenee vaikka sanoisikkin. Sillä pääskysenpesässä  on kohta kuhinaa ja kesä on kauneimmillaan - kunnes on etes mennyt. No, kuhan nyt etes jotai! Mopo keulii ja perse maata viistää. Väliäkö?
***
Suuret sanat ei suuta halkase, muistettiin ennen väheksyä jos joku erehty uhuammaan ommaa erinommaisuutta. Sanomalla kyllä estetiin tehokkaasti tuhuammaan yritykset olla jotenkin uutta kokkeileva. Ennen piti koettaa olla niin ku käskettiin. Kaikki oisi pitäny tehä niin ku ennenki on tehty! No.oesikko se siitä muuttunu?  Vae ennen oli ennen ja nyt on nyt, mitä on tapahtunut. No, ei kae pirumpia. Elämä on ja sillee