ONKO SYYTÄ OLLA HUOLISSAAN?
****************
Eipä tarvi palijo pohtia kun on vastaos valamiina: ON SYYTÄ JA RASKAASTI! Kyse on töllön viihteestä. MIHINSE MENNEE? Alamäkkeen ja vauhilla, Nauretaan   vaikkei naurata. Tunnetut kirjailijat lukevat muka hauskoja kommentteja,toiset hoopot sitte nauraa tikahtuakseen. Juontaja hoopoin.TEKOHAOSKUUS on tympivää.
***
HAUSKAA OLLA PITTÄÄ -vaekkei aena naoratakkaa. Tottapuhhuin niin itkuva meinovvaa pukata kun kahtoo nuita nykysijä viiheohojelmija töllöstä. Pelekkää homosteluva ja kirroeluva. Ylleesä alakerranjutskia.
***
Varsinnii YLEllä , siellä on viihhe muka kantaaottavaa.  Ja paskat surkijjaa ihimisten haokkumista ja mollaamista.
Voehan tuo olla että meikkä on kalakkeutunu fossiili eikä täjuva homostelun kaoneotta ja sen ihanata hurmijotillaa johon se näöttää johtavan. Siihen vielä kun pappi rätkäsee siunaosta päälle, niin jo vaen siinä karvasta ukonkörilästä sietää - pimijässä. ON SE MAHOTTOMAKSI MENNY:
***
On se kyllä menny mahottomaksi tuo kaeken suvaettsevuus. Ei mittää rajoja eikä sääntöjä. Ei mittää kuritusta jos rikoksen tekee. Vankilaolot ovat paremmat kuin monella siviilissä. Mielellään sinne ilmaseen täyshoitoon hakeutuu jos ei häpiä toisen perseellä tuleen istuva.
***
Huumekauppa yhä yltyy ja korreloi vissiin tuon homppelihommelin kaa. Tuossa olisi jollekki tutkumusaehettä onko jokainen homo huumeveikko?
***
Tietysti viinakin on huume ja riippuvaksi tekevä, mutta kun viini on jopa ruokajuoma monelle niinja tuohan se rutkasti tuloja valtijolle. Olisiko ideaa panna tuo huumekauppakin valtion monopoliksi. Kohtuuhinnalla voi kukin tuhota elämänsä. Verotulothan valtiolle olisi suuret
Ei tuo taija olla kovin hyvä idis? Näen aamuyöstä mieleen tullee tollastaki!