TYRKYLLÄ.
***
Taas pistin tyrkylle pölijyyksiä, jotka ei syynytä sympatijaa. Siitä huuolimatta!!!!! Haastetta pukkaa. Vaikeuksia nousee taivaanrannan takaa. Taipaleella oleva katselee huolestuneena tulevaa tilannetta. Oootettavissa myrskyvä ja sajeilmaa. Kulkupeli katsastamatta ja romuksi päässyt sielunelämä".
***
Akselit poikki ja kumit puhki. Syylärissä vuoto, mutta peli vain kulkee. Maailma tarvitsee kulkupelejä. Kuten huomataan toiset ajaa ja toiset pelaa Vieraat vaikenee ja viisaat horjuu , mutta kesken kaiken katkeaa. Palasista kootaan uusi maailma - se parempi.
***
Merellä kulkee lentävät hollantilaiset. Purjeet kasassa ja vesilastissa. Kukaan ei sano mitään, korkeintaan tavailee loppumattomia viisauksia joita viisaiden kielestä irtoaa. Viisas pitää vipunsa piilossa, ettei siihen joku kahjo kajoa.
***
Hiljainen haviseva tuuli leyhyttää perseenpyyhettä. Laihialla mennää ja Korijalle tullaan...Käytettyä kaaraa riippuu kuusen oksilla. Kuin Joululyhdyt ne loistaa valoa pimeyteen. Muutama harhautunut heebo kurkkii ovelta mutta tietopuolinen viisaus tyrmää hänet.
***
Maailma on kääntänyt selkänsä ja vertavuotava haava on selässä jossa törröttää tulevaisuuden sanomat. Voi Ukko minkä teit. Olisit tyytynyt vaan kutittelemaan.
***
Oi Suurin miksi tuhosit alkaneen aamun. Ehtoo itkee menneen talven lumija ja unija selevittää selevästikattoja. Ei malkaa silmässä - vaikka kaihi! Silmän käteen ottaen näkee paremmin. Kokkeillaan?