SUMUSSA.
***
Valtakunnassa kaekki hyvin! Eikä tässä muutenkaa suurempata hättää oo. Pikku ilikeöttä pittää keksiä niin se päevä on hetkessä illassa.
***
Seon arvaelu suuressa kurssissa tänä päevänä.Keksitään ennuteita vuosisatojen päähän. Ollaan muka varmoja että ilimat lämpenee. Hitokseen tiijä onko pallo ennää ees kiertämässä. Kaekki on arvailun varassa, säät ja tulleeko Venäjä millon rajan yli ja saako Puttiini...
***
Se tuo arvaos onki meleko tuurinpelijä. Hyvässä uskossa arvaelin ja pyörittelin keno-aparraattija tuolla ajatuskonneistossa. Ihan kolomen sarakkeen verran. Mutta sattuko? Totta helvetissä ku oekein tähtäsin. Käjet senverran vatkaa, että jos sattuuki niin viereiseen numeroon. Niinpä se kävi nytkin.
***
No saatura! Eiköön tässä ennää ossaa mieltää mitä silimät näkköö? Tuo tollousviisarihan on meillä jokkaesella. Mulla seon nollastahhii vielä pakkasenpuolella. Joskus sentään heilunna tuolla +/- paremmalla puolella. Vanahuus ei tuu yksin. Nykysiisä sitton kahen vaeheilla mille alakas vae pitäskö sohovapäevän.
***
Eijoo kohen mikkää! Eikä käjet usko mitä pää päättää. Kaekki pelit on pelekkää pienen immeisen härnyytä. Houkutellaan suurilla voetoella mutta ei niitä ikinä satu. Vaekka tiijän! Ei pitäs. Kumminki taas ruksija vetämässä - siihen vikaruutuun. Lieneekö pelinismi iskeny? mistä nämä tietää.
***
Vae eikae se paranemalla kummene eikä voetot suurene. Kymmenen kertaa oekijaan ruutuun???????? Sehän on sula mahottomuus. Siihen kun lissää meikäläesen huonon tuurin, niin ei siinä tuu ku sanomista. -kele. Vaen sitä kun ei tuo uneksija minä usko! Toesekseen, mitä hittuva minä rahalla ?