TÅHTEITÄ.
***
RUMISTEN kaatuu kirkot ja kappelit. Ruoste syö ja herrat raiskaa kaikki halukkaat. Suuressa kiimassa he antautuvat yljälle, jonka toimitus on nopija ja tehokas.Hiljentykäämme!!
Herra anto herra otti aota ei vastaan vängätä.
***
Oi sinä leskijen apu ja vanahojenpiikojen viimenen mahollisuus. Olkoon autuus ja ylistys päälläsi ja kasvakoon Sinun tehokkuus , että voisit tehtäväsi suorittaa ijankaikkisesti. Amen. Ja tämä on tosi.
***
Selevee pässinlihhoo imasin tuassii kitusiin. Saateri kun teki Eetuva!. Hyvä niin - ei tottuus unohu, eikä valleesta jouvvu kiini. Kuten tunnettua valleella on lyhyvet jälet - parikolome askelta! Kesällä ei näy niitäkää...
***
Viissaushan se assuu näessä sivvuissa, mutta seon niin ovelasti piilotettu, että pittää olla kiero ja vittumaenen luonne jotta älyvvää.
***
Silti se ei saa estää pohtimasta ja tarkoen lukemasta, mitä on tarkotettu. Ahhaa-elämyksijä voeki sitte löytyvä vähän päästä. Etsikää niin teille annetaan.
***
Pilikunnussijoeta varten minnoon koettanu varistella pilikkuja sinne ja tänne. Saavatpahan himmoosa nusasta. Ja oon jättäny kirijaemija poekkee, ei oo liian viimesteltyvä. Ne kun oppineet toetottaa että lukijalle ei saa antaa liian valamista. Vaekka kuinka yrittää tehä tavallista niin riimaa pukkaa. Haetanneeko tuo?