alakaa Maikkari päästämään immeisten iloksi. Nythän on ollu niin, että kaekkija paskaa ja surkeotta on kaevettu esille ja lisätty puolella. Tuskin nekkää tähän loppuu? Kaekki uutiset sitte kauhistellee ja siunaelee kuinka se on menuva nyt. Kaekenmaaliman paparazzit ja paskatoemittajat parveilee ympärillä ja ettii syyllistä. Jos ei löyvvy niin sitten tehhään jostakin, vaekka ei asijasta oo ku hajua.

Ihimekkös tuo sitten jos kansa ellää ahistuksessa ja synkissä ajatuksissa. Lynkkaamis mieliala on vallalla ja sylkykupiksi joutunut on hätää kärsimässä. Tietysti on oekein, että rötöstelijät jää kiikkii, mutta arveluttavin perustein syyttely on hanurista. Varsinkin politiikot joutuu krilliin, vaikka päätökset on tehty porukalla. En usko että jokin urpilainen yksin päättää suurista asijoista, jokka imaseemiljarteja. Jutta ja Jyrki ovat nyt melkein kirosanoja. Eiköhän niillä kaikilla päätöksillä ole evuskunnan enemmistön siunaus. Se oikein. Mutta se pienen vähemmistön huutelu saa kaikupohojaa kansassa. Onkin hyvä että nyt alkaa tulla HYVIÄ UUTISIA, ehkä ne saa ihmisten mielissä hiukan positiivisijä aatoksia. Kaikki ei olekaan niinhuonosti kuin on väitetty.

Toki pahanilmanlinnut ja pahansuovat perkeleet alkaa pilkkaamaan ja vääristelemään hyviä uutisia. On se niin monta kertaa hoksattu. Toivotaan että jokukaan alkaa ajatella, että hyvinhän meillä menee - keskimäärin.

On tietysti onnekasta ja asiallista juhlia tänään myös naisia. Onhan nyt naistenpäivä. Sehän pittää naiselleen itekunkin tarijota toppakahavit, kotona tae kylässä. Senhän naiset on ansaineet, vaikka sitä ei kaikki aina muista. Kovin usein saa lehistä lukija ikävijä uutisia kun nyrkki on heilunu ja monesti siinä nyrkissä on ollu puukko. Syynä on ollut melkeimpä aina herra alkoholi tai huumeet on sokassu järijen. Mutta koskaan ei väkivalta ole puolusteltavissa. Jolle päihteet ei sovi se pysyköön niistä erillään. Nykäsijä on liian paljon.

Ilimoja se vaen yhä pitelee. Nyt pakkasilimaa.-11.5 on tikitaalissa lukemat +22.1 on sisällä. Shokki jos ulos työntyy. Vaan mitäpä tuonne. Eikä tässä jouvakkaa. Pitkästä aikaa riimit pyörii mielessä, joten niitä pittää koettaa panna järijestykseen ja ruutuun. Näellä sitä mennään. -O-