KOPPANOITA!
**
Hyvät huommenet! Näenä aekoena kun popsitaan vaekka minkälaesta koppanaa js toukkaa ja sirkkoja aamijaeseksi, niin kaorapuuro lienee roskaruokaa. Heinäsirkat on etukeulilla, torakkkka onki jo ccurmeeta. Taantumus taka-alalla hyikäilee rikkaa rokassa. Voe aekoja!
***
Päevän kysymys on Nahka vae liha? Kumpi lissää sitä mustaa hiilijalanjäläkijä?. Kah, siinäpä kysymys.Taetaa olla melekolaella tejoreettinen kysymys.Vaatii tarkennusta.
***
Taetaa siellä makkarapötkyssä, varsinki halavoissa laatuissa olla melekosta moskaa . Kaekki käö kun pistetään myllyllä hienoksi ja massaan sitten äkäset aromit. Jopa sanotaan; hyvä ruoka, parempi mieli. Sijan nahkaa ja kananhöyhenijä. Jo vaan! Bon apetitt.
***
Kyllä kai sitä tuonne päänrakkoon katuvaa monenlaesta, tietämättä. Kerran oli lehessä että hiiri pakastevihanneksessa.
Mitä sitte? Hiiriki oli pakastettu. Sattunu vaen olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Huonosti siinä silloin käy. harvonkos sitä pakastelihaa vejetään naamariin? Täyttääkö vegenormija?
***
Monenlaista hirvitysta sitä löyvetään milloin mistäkin tuotteesta. Siitäki hirmunen haloo jos karva jossakin leivässä.Sitä hyikäillään ja silleen, mutta sama suu saattaa sopivassa jamassa nuolla toisen .... Punahuulet tötteröllä. Eikä oo sattumaa. Makusa kullaki, vaen miten se mennee?
***
Niihän se on että mikä ei tapa se vahavistaa ja tuskin makkaran syöntiin on kukaan kuollu? Että nahka vae liha? Kaikki käy jos on nälkä ja väkevät maosteet.!
***
Sittenki parasta ruvisleipä ja aito voi. Mitä siihen lisätään, se on pahasta. No , mkä kellekki kelepaa! Itehhän sitä ommaa monttuvaan täöttää,