KOMIJAA...
...sunnuntaita!!! Hirvijän ihanat kelit jatkuu eikä kellää oo huolta huomisesta. Tuulet nuo viestin jo toivat, mutta kuka sen tulkkaa ymmärtämättömälle.
***
Kevyvissä kesäkengissä juoksee kevytkenkäiset naiset ja ilotyttöjen raivostuttava kikatus saa ihon kananlihalle. Suru asuu puserossa eikä itkumuurilla ole itkijöitä.Koneitkijät (robot) vallaneet markin. Kaiken yllä Tamokleen miekka.
***
Krokotiilin kyyneleet valuvat pohjattomaan lasiin ja sen
täytymys on suuri tapaus. Yhdessä itkemme ääneen. Emme tiedä mitä on luppeissa. Yllätys asuu sanomattomissa sanoissa.
***
Lasten itku ja vaimojen vaikerrus on korvin kuultavissa. Ken näkee se kokee - vaikka katiskan. Säret jääköön joutaville, kunhan arvokala sijansa saakoon- repussa! Pietari raahaa kahta kalaa - ja katso siitä riittä evästä kaikille valituille. Vain yksi on joukosta poissa.. Kuka? Luoja tietää.
***
Kalavale kielellä estää puhumisen. Joutavaa jorinaa korviin kuuleviin. Älä silmä pieni katso...koittaminen on nautinto. Ja avoimet ovet paljastaa kaaaiken. Alaston totuus on kamalaa kattua!
***
Siitä se lähtee . sano Sipelius ja lähti kalijoille. Aaria oopperasta . Kusasenko? Ja me pojat niin laulettiin. Puheenvuorot kortilla sano se sävelin. Nuottikorvassa vaikkua. Älä korva pieni kuule - mitä vain!