...uuvet menetelmät tervehyttäesi rutkasti koko ejustuslaetoksen avvoemuutta ja kestävän kehityksen periaatetta. Niin kun tuo korvakynttilähoeto. Jonka perse kestää kynttilän vetäsyt, kestää se merivettäki. En tiijä tarviiko kestää, vaen varulta vieras koeraa lyö. Eihän ikkää tiijä jos niillä laevaristiretkillä paatti keikahtaa nurin. Seon kurijaa jos hörsäsee peräreijästä suolavettä sisuksiin.

Selevä aokko on tietenki hyvä niin miehelle ku naeselle. Ähkäsemättä kuonat kompostiin - sano. Kaeken sen voe  muuttaa rahaksi. Ilimeinen markkinarako oottaa? Kuka sen täöttää on itekunkin oma päänsärky - tae perän pakotus!

Vae asijasta seitemänteen. Tupakkatouhuva ne moettii? Yrittävät jopa pakkotoemin lopettaa tuottavan lypsylehemän. Siinä valtijo nappaa pitkän pennin - tae tietenkin - sentin verotuloja


Kessuhomma voesi olla tietenki hyvinki kannatettavvaa. Vielä löytyy sankoen pilivein miehijä jokka raotaesen terveyvesä vuoksi haluvaa lyhennystä laskettuun elinaekaan. Onnistuneesti hankittu syöpä lyhentää kummasti jo elinaekaa ja aenahan ruumis on kaoniimpi mitä nuorempana älyvää tyhyjää potkasta.


Suatanna! mitä minä tyhymällä piälläni taijjuun niin siinä naesparvi kyynelehtii komijan vaenajan arkun äärellä. Myöhästähän seon kiukuta kun pikkarit on jalassa. Turhaa tuosta tuommosta mekkallaa nostaa. Helepossa asijassa. Ohan se vähä niinnii!!!!!! Tae voehan se olla olemattahhii! Piruko nämä kaekki kiemurat hallihtee? Ja ei kun syömään! -O- 14.5.2014.