...vetasee ihimetyksen sormen kummastuksen suuhun kun lukkee nuita netti lehtijä. Monenlaeset ovat inehmojen siekaelut kessäesessä säässä. Vaekka hellettä pittääki niin silti hyvinki monella se järki on umpijäässä. Kavulla käyvvään hippaa outojen immeisten kanssa ja monella on vielä Mora käjen jatkeena. Tietää sen sanomatta miten käö kun puukolla kutittellee naapurin lapaluijen välejä. Verethän ne roeskuu aekasa ja se viimmenen potku on hyvinki herkillä. Seon notkijasivusta tuo veri näen suvella, varsinki jos sitton ohennettu tärpätillä. Sei kummosta aokkuva tarvihe kun elämän nesteet valahtaa laajalle ja poeka käö kalapijaksi. Liäkär jos sattuu sopivalle sätteelle ja polliisi niin sepä voe aottaa pulassa olevaa. Vaen jossahi salolla on viimmeset vitsit vihelletty. Siellä eijoo tosin katuja, mutta karhuja sitäki runsaammin. Se voe tulla mettätiellä emokarhu vastaan ja eiku paenimaan.Sehän on tietenki lopputulos ennakkoon jo varma . Karhu kun sivaltaa niin siinei lie parsimista. Mopohan se aottaa seleviytymisessä jos on lehtijuttuja uskominen. Tiijäppä näestä.

Jaa mistähän se olikaa puhe? Niin siitä että helle vaekuttaa immeisen käöttäötymisseen erlaella. Laeskimmat vaen löhyvää ja naattii vuan jollahi se aevo kiehuu ja rietautuu monenmoesiin päättömyksiin joeta saa sitte kivensisässä katua. Eijoo sekkää herkkuva jos on pallo nilikassa ja kalteriverhot! Vae niihän sitä makkaa kuin pettaa. Petivaatteet lie vankilassa meleko vaatimattomat.Eipä oo kokemusta. Mutta tuskimpa siellä pitsilakanoeta.Tuskin kovin pehemyttä perästä löytyy?  Ohan se toesaalta mukavata katella töllyvä ja sapuskaaki saa, varmaan muutaki kun vettä ja leipää. Näöttää linnassa olevan nykysin paremmat palavelut kun monella vanahalla kotonaan? Ilimankos ne rötöstellee, että pääsevät naottiin hotellimajotuksesta. Eikä maksa mittää.

Hyvät säät näöttää vielä jatkuvan. +15.4 on tarkka.Arskaa on ja ilimat virtaa yhä jostae kaakosta. Hyvältä näöttää.Vae haetanneeko? -O-