...vaekka vene on pieni ja elon maeninkit korkeina käövät, silti ei huolijen häevää nää, kun pistää pirtin pimijäksi. Muutenki mennee päen persettä. Pörssikurssit laskee ja kustannus nousee. Näkkileipä on kovvaa ja pehemijänleivänpöyvässä tunkosta. Asijat päen vittua ja muutenki riepoo.

Vanahoja muistelin niin pistettiin silimään. Yritin kauppoja kustiin siihen toiseen. Pimmeys vallittee ja henget kiikkuu puijen oksilla. Suurilla silimillä kattelevat onko huomenna pouta? Vittuvako se mulle kuuluu ? Rahat on kaekki ja mieli on mustaa. Rustaa tässä sitte vielä jottae järkeen tae kätteen käöpää.

Tarttis kättä pitempää ja tyhyjää parempaa, jospa se lähti kausi nousuun, nousukauteen. Kertaus on opintojen äeti, ja niitäki on kertyny tupa puolilleen. Vanhoja muistelin ja kertasin. Näen kävi. Olisi voinu käyvvä paremminki. Vaen tyyvy siihen minkä saat.

Vihannekset raakoja. Lämmitys jumissa ja pakkanen kovettaa pehemijät paekat. Keitä saekat että saahaan vaohtija masinaa. Missä masina? Aetan alla...Missä aetta? sanoppa se. -O-‎8.‎7.‎2013