KONSVÄRKKIÄ...
pittää rakennella, vaekkei nämä värkit oo rapijat. Tahtoo tulla semmosta sekuntaa, vae eikö se määrä korvaa laavun, ennen ihtijään lohuteltiin. Mikksei päje nykkii? Joka aamu jottae sinkuvaa eetteriin oekeijen immeisten harmiksi.
***
Ei kae silloo mittää äärtä eikä määrää tuolla immeisen hölömöyvelläkää. Saateri kun keksitään yhä kovempija liemijä, joella varmasti mennee pöntto sekasi. Hummeettivelli jämähtää pankkuriin, eikä kaveri ällyvä tälle maalimalle mittää. Nuuskaa vielä huuleen nin johan ollaaan taevaessa,
***
Mikä helevetti se saa yhtymään esimerkiksi noehin huumeissii? Jokkaenen nykyvään tietää mihinkä se takkuuvarmasti johtaa. Vae ei, saakuti vejetään surutta ilolientä, että näöttäs paremmalt  Tulokseana harmija ja krapula.
***
Pertana kun ne sitte höyryissään on kuin jottae sankareita, tae maaliman omistajia. Pannaan siluvei kaekki mikä ehyttä oli.
***
Kae se raha on suurintekijä joka pitää yllä tuota valtavaa huumehommaa. Oon kahtonu Jimiltä tuota Tulli-sarjaa. Jumankaota koetetaan keksijä vaekka millasta piilopaekkaa nyssyköelle. Jopa nieltään huumepötkyjä. Eikö nuo pölijät hoksaa, että käry käö varmasti. On koerat ja huipputekniikka apuna.
***
Vuosia mätkähtää vankeotta, tietää kurijija vankilavuosija, eikä ne tyrmät taija olla mittää luxus lukaaleja, kuten Suomen vankilat. Vaen sitä saa. mitä tilaa.