HYVÄOSASET.
***
Näen aamutuimaan, kun ei nukuttanu selailin nettijä Monenlaesta sattu silimään.Tietty porukka puhhuu jatkuvasti Hyväosasista. Rupesin pohtimaan.MITÄ NE ON?
***
No elähän se mittää. Kojin tässä vallaistumisen kun luvin noeta Iltiksen horinoeta ja sen katkerija sanoja elämisen ihimeestä.Ny on niin valosa mieli kun huomaa, että ei se elämä oo kellää heleppua'
***
Sehän se tietenni on tavan eläjän pelastus kun ei oo ikkää ollunna vasuri. Kommarista puhummati. Niille kun tuo yksilö on yhentekevää vaen massa merkkaa jotaki. Yksilö saa joutuva massan jalakoehin jos jengi haluvaa suurija ettuuksija. Toesinaattelevat tietty survotaan suohon. Kenen joukoessa seisot.
***
SEON niin retteetä pienellä eläkkeellä köllistellä. Ei tarvii pakkautuva harrastammaan eikä matkustelleen. Poessa on kuvijoesta kesämökit ja matkaeluaotot. Näen ollen ei tarvihe panna rahhaa evustuskamppeisiinkaa.
***
Siitä huolimati paska haesee niinku muillaki, noella aktiivi-immeisillä. Kolotukset on omasta takkaa ja muuta puutettakkaa ei tarvii huokaella.
Seon elämä pirunheleppuva kun ei tarvii kilivotella, kellä on eniten olemista.
***
VOEHAN ziissus! Hyväosasset? Mitä helevetin rottuuhan ne semmoset liennöö? Ensiksiki pittää arssinoija mitä on se hyvä? Tietennii hyvä pippuripihivi maestuu hyvältä. Oesikko semmonen hyväsosanen joka sen nokkasa etteen saa?
***
VAEN oesikko se hyväosanen jolla on rahhaa ja tavarata, enempi ku ite kerkijää kuluttaa ja lissää tahtoo`?Mitä helevetin hyvvää ossaa siinon? Kuvittelen että niillä päätä vannehtii aenanen hätä miten saesi ommaisuutta kartutettua. Eijoo hyväosanen semmonen.
***
HYVÄOSANEN tietennii on semmonen immeinen joka on terve, ei ronklova mikkää ruummiinosa. Seon selev'ästi hyväosanen : Vaen empä noeta ala kajehtiin, jokkaesella se kutennii joku osa kronklovaa. Toesella yhtä ja kolomannella toesta. Ja vuuet muuttaa hyvän pahaksi ennen monttutalakoeta.Harva se terveenä kuolee!
***
Näen se vaen mennee ja hyvä niin! Sanotaan että ikä viisautta antaa. Mitä sitä helevetin hulluja. Vähintään kerran päevässä tae kaksi kertaa aivosolu lakkaa toemimasta. Ihan on ropakantaa koko viisaus- Nimimerkillä: Nää on nähty.