...kuitennii! Eipä mäne hyvin ei! Vuan se pittee kiäntee kaekki omaksi voetoksi. Jos vaemaltoo nii että iän piäsöö, niin eipään tarvihe herätyskelloo - nimittäen akka?

***
Tae jospa pestaotuu ylleiseksi varotussirreeniksi. Siinä suapkii hihkasta kahennii persijjeen voemalla, eikä kukkaa moeti. Muutenki se tuottaa pelekkää lussaa.Säästyy lakanat eikä aenakaa unissaan potkase tyhyjää.
***
Ei kyllä muuten ikkää kehujakkaa saa, vuan eihän kiitos elätä.Kissa ellää kiitoksella, koera pään silityksellä. Ikkääntyminen tekkee vaen entistä nöyremmäksi ja huiputettavaksi. Lompsastaki luopuu jo - ennen ku rosmo vihijaakaa ja kännykän pistää kaopantekijäestä.
***
Nuihen rosmojen kaa eijoo ikkää liijan varovaenen. Jos meinaa jottae inahtaa nii heti net ratkoo kylykiluihen välliin välämää. Huoku ei kumminkka oo tottunu suoratoemituksiin niin väärinhän siinä käö - vaekka on kuinka kova pää. Nuppi alakaa tutista ja henki karkaa korkijampiin sfääreihin.
***
Se, varsinki talavi-ilima on senverran raakaa, ettei se keohko pysy sulana jos horsii sitä elämänkaasua tikkurin läpi, Äkkijä siinä kynsi kylymenee - varpaestaki.
***
Ohan se hilijaa tosi. .. minä vielä tässä, hevonen Kestilässä puomissa - minä se meleko sälli. Tavat pitäsi parantaa, mutta kun se tijaknoosi on niin välijä että porsaanreijästä juoksee suuremmatki siat tiehesä.
***
Olinkohan ny tarpeeksi suorasananen? Joku moettinu kiverästä ilimauksesta. No sepä tarkotus että lukijan aevo saa pähkäellä mitä teksti tarkottaa.Seon tätä...-