smileyettä pittää härrävärkit koppuloija iskukuntoon uutta taepaletta varten. Siinä saa monet kerrat pittää tuumaostuntija ennen ko tämä alakanu vuosi on taas taputeltu. Sinälläänhän sillä eijoo merkitystä mikä vuosiluku on. Se vaen tärkijää että kalusto on iskussaan ja voe paenaa ärijänteeseen niskalimassa.
smileyHeko, näen eläkelläesenä se niska kyllä pyssyy meleko puhtaana. Kuhan ny jotenki pyssyy päevärätinki sekkeessä. Tuskinpa se maata kaataa vaekka ei niin viikonpäevissä pysykkää timmissä. Laoluntekijä on esittäny semmosen toeveen: Oesippa aena lauantae... En ny sitäkää tiijä. Sepä saattasi kulua iho puhki aenaesesta hankaamisesta saonassa.
smileyTietenkää ei pijä tehä liijan suurta numeruva  siitä mikä päevä on lusittavana. Tärkeintä on komijat kirkkaat ja komijat kevä ja kesäaamut. Kun on lämmintä ja laohkijat tuulet soettelee tuulikannelta. Se aekahan tässä onki ihan tuossa nokan eissä. Kyllä sitte passaa lekotella aorinkossa ja hätistellä kärpäsijä.
smileyVaen pakkohan ne on pakkasetki kärsijä ja antaa pevän vaehtuva toeseen. Mitä tässä hötkyilemmään turhija. Joellakihan sitä on varraa porhaltaa oekein suihkukonneella talavija pakkoon. Meikä kun ei oo mikkää laomasielu ei semmosta kaepaa.Riittää kun on vilikas mielikuvitus ! Sepä se aenuva köyhän huvitus.
smileyTietystihän se on hyvä asija että joku talloutta pyörittää, sillä liikkuva ja vaehtuva rahahan se pittää pyörät pyörimässä. Seteliraha poekii aena liikkuvessaan. Sukanvarressa se korkeintaan homehtuu. Tietenki tuo lentely on luonnon kannalta meleko suuri saastuttaja. Siellä pallaa kerosiinija usijampi kupillinen matkustajaa kohti. Mutta viisaat on sanoneet! Matkaelu avartaa. Viisaetahan meijän pittää uskua. Vae pittääkö? Eipä tuohon liene vastausta, mutta kukapa sitä ees oottaa.
smileyLämpö onkin pysynyt koko yön + puolelle. Nyt onlukema + 0.7 Lumiukkokeli jos jollaki iskee lapsuus mieleen ja lumisotakin onnistuu, mutta sota on aina pahasta, joten eipä noehin piä sortua. 10 tuntia on tätä vuotta nakerrettu,. Siitä se lähtee - kunhan ei karkaa lapasesta. -O-