...ne joskus kyrsäsee nuo töllönohojelmat. Varsinnii nuo nykynäötelmät ja elokuvat. Eijoo oekein lastenkatottavvaa. Salakkarit joka on parraaseen katteluaekaan huorattaan ja nussittaan ja tietysti homostellaan ja lepsoellaan. Sammaan katekorijaan kuuluu tuo Kotikatsomo.

Viinan kanssa läträttään koko ajan. On siinä hyviä malleja pikkutytöille ja pojille. Tuollaset ohjelmat pitäs näöttaa  pimijässä ja semmosessa vastaanottimessa joka eijoo kunnossa.

Toki tuo on vanahan perkelleen vanhentuneita käsityksiä. Mutta en usko että nyky aikuiset joilla on pienijä lapsia taputtaa käsiään noille nykyohjelmille, jossa kaikki on sallittuva. Onhan niissä muka ikärajat, mutta harvapa niitä valvoo? Pikku kakkonenki lienee nykysin törkyohojelma. E´n tosin oo katellu.

Tietenki sitä pitäs ellää ajan mukana. Mutta on se jotenki härskijä kun ilta seittemän aekana alastomat immeiset naija nysvää. Voe siinä pikkulasten vanahemmilla olla joskus vaekija selittää mitä ruutussa tapahtuu.

No, jospa sitä käyvvään pohjalla. Sitte aletaan ottaa esitysajat huomijjoon. Tuskin kuitenkaa. Näöttää että kohta uutistenlukijatki on ilikosillaan.

Tokihan itekki oon tuohon syyllistyny kirijossani. Niissä pannaan ja otetaan. Mutta kaikki tapahtuu luonnonmukasesti. Pitäsköhän ottaa seuraavaan jo muutamat homot ja lespot? Seon taas vaeheessa tulleeko ikinä seoraavaa. Se on jo nähty!-O-31.3.2014