Ilimoja pitelee Mukavasti se tuo aorinko lämmittää. Kun vaen sattuu noeta piliviä saamaan työnnettyy sivuun.  Ihanhan tässä kohta köyhäki pääsee naottiin Kanarijan helteitä. Tosin ne kurvikkaat silimänruuvat puuttuut vaen ei kae se niin välliä. Se suattaa käyvvä liikaa syvämmen päälle.
***
Monenlaesta sirkutusta ja piipitystä kuuluu taas tuosta takapihalta. Mahtaa olla peräti pesäpuuhia menossa. Pojantytär teki tuohon pöntönkin, mutta lintujen vuokramarkkinoijjen listoella on vissiin ylitarijontaa, koska ei oo pönttö kelevannu. Sannoen tytölle että sun pittää panna ilimotus Etuovveen. Heh.
***
Koko viikoksihan se töllönennustaja luppaeli notkijoeta kelijä. Ihan kuulema pyrkii toeselle kympille. Sitä pittää olla oottelussa kohtuullinen. Pessimisti ei pety.
***
Saespa tuo minun puolesta jatkua vaekka pitempäänki.Tässä olleillessa eijoo niin välliä sato tae paesto. Oli helle tae pakkanen.
***
Kirijotushommiin tässä pitäsi taas panneotua. Ei oo etistyny ollenkaa parriin viikkoon mikkää. Toesaalta pukkii: Mitä se hyövää`.
***
 Jääny tuo kirijotusraoha meleko vähhiin. Eipä tuolla aekataolua, valamistuu ku valamistuu. Eikäpä tuossa sakkomaksuja vaekkei kirijota mittää.Seon Moro! -O‎17.‎5.‎2015