... lienee nykysiisä hyvinnii tarpeen - jossaki päen. Poromiehet sitä aviisissa valitti taannoen jotta sujet uluvoo, että ei nukkuva saa. Sehän on surkijaa jos alavariisa korvissa ulina kuuluu. Sujet kuoppaan vain!

No, meikän polokuja kun kulukee, ei sujet ahistele. Ne tippuu kuoppiin. Oon koettanu tehä tekstiinki sujenkuoppija, vaen sinneppä se pötkähtää lukijaki - jos ei pijä varojaan! Huonokuntosille oon varannu kuoppaan rappuset - ei tuu elinkaotista. Tulikohan taas tolokkua! Kuka älyvää mitä tarkotin? Sillä ei oo lainkaa välijä. Aekanaan se selevijää. Tuo on hittaasti syttyvää tekstijä. Itekuki lisäkköön  mielikuvitustaa, jos tuottaa tuskaa! Sitte pääsee tulokseen-

Joo kaekkesa tässä on tehty markkinoehen hyväksi. Ja tulosta on tullu. Suuret johtajat saavat jo milijoona euron vuositulot. Siihen ei päässeet ees markan aekana. Keksivät nuo optijot niin nehän laokeilee alavariisa ja tiliä tulee. Vielä joku kehtaa tehä tyhyjäksi EU:n  vaekutuksen. Suuret on vaikutukset ja selevästi plussaa! Tärkeintä on että raha liikkuu- Makkaava raha ei tuota tulosta.

 . Nykysiisä tottuus loytyy paskalehistä. (seiska, Hymy ja mitä niitä onkaan. Kukaan ei enää uskalla tehdä mitään kun pelkää lööppejä. Ja ei sekään pelasta. Näemme suuret lööpit: - Eduskunnassa ei tehdä mitään!

Nii että päevittää pitäs tuo kaorapuurojutska. ( Totuus löytyy kaurapuurosta) Seon monellekin  hyväksi. Tietennii sakramentit ja Jumalansana ovat ne oekijat ohojenuorat josta meijän syntisten pitäsi ottaa vaarin.- tae muorin!

 Totta puhhuin. Me eijolla vijattomija mihinkää. Veriruskijat synnit valluu pitkin persettä. Silimistä säehkyy syntinen valo ja peleko kourassa ootettaan sitä uutta tulemista. Tae menemistä. Mene elä meinaa oes nykypäivinä kova sana. Moni vaen ei usko! eikä tiijä mihin on menossa . Hiljentykäämme sunnuntain epistoolaan! -O- 6.7.2014