Nyt se on sitten nähty ja kuultu. Himanen oli töllössä. Mahottoman viisas mies! Siinä ei meikä pysyny kärryllä. Ei ees pystyny perässä juokseen. Oesko sukset auttanu. Kekkosellahan oli niitä perässähiihtäjiä - aekanaan. Pääsikö kukkaa ees tappituntumaan tai peräti latua aukasemmaan, siitä ei oo havvaintuva. No, sepä ei nykytilanteessa avita. Nyt koetetaan juosta Himasta kiini, vaen tuskin semmonen onnistuu.

Kyllä täötyy sanuva että Himaskohu on täösin katteelisten pölijäkkeijen ajojahtija. Jo harhaelevasta katseesta ja takeltelevasta ulosannista huomasi, että kyse on nerosta jonka ulostamis (siis puhumisen-) lihakset on heikommin kehittyneet. Aivotoiminta onkin jo kokolailla eri juttu. Moni lärpättää suu vaahossa ja selitettään ummet ja lammet - silti sanomatta mitään. Siihen peilaten Himasen päässä aevosolu kieppu olleellisen ympärillä. Mutta eipä höpissy joutavia. Muutama järkevä sana lisahti vahingossa kuuluviin. Esimerkiksi se "outo veto" oli tahaton paljastus. Keskipakovoima linkosi jutun ulustus kanavaan, Vahinko tosin oli vähäinen. Ehkä paremminin antoi uskoa siihen, että Himanenkin on viisauvvestaan huolimatta, tavallinen kuolevainen. Se antoi jotain inhimillistä Himasen jumaliseen olemukseen.

Tämä meikkä on yrittäny seurata Himasen kärrynjäläkijä. Siis niijen kärryjen joista putosin, mutta mitästä hulluja. Aenaki itestäni tuntuu, että liijan ymmärrettävää on tuotos. Jos sotain käsittämätöntä on sattunut lipsumaan, niin se on merkki orastavan temetijan Ne tällä ijällä  tahtoo karata kaekki vahinkossa. Olisi tietysti onnellista jos olisi poliisikoulutus, pijätyskyky oesi parempi ja poeka voesi käyvvä vaekka Himasesta, mutta näessä olloissa se tuskin onnistuu. Sepä ei tee meitä murheelliseksi. Eikähän meitä ikävät muutenkaa nakkele.  Mitä siitä jos ei järki päätä pakota, eikä älli juhuli riemuvoettoja. Näellä mennään, niin kauavan kun latuva riittää vaekka konttaamalla.

-

Nyt alakaa olla tosissaan kevät. Koko yö on ripsinyt vettä. Lumitilanne on yönaikana ällistyttävästi humahtanut alaspäen ainakin15sm. Eilen korkeimmillaan + lie ollut 10 hujakoilla. Mun dikitaali tosin näytti optimistisesti +18.9. Aurinko paistaa iltapäivällä suoraan anturiin, niin jo vain numerot pyörii. Katotaan mihin se riittää.! -O-