AITAUS
***
Kaunista tiistaihuomenta! Ihastellen olen silmäillyt toivotuksianne! Säilön ne syvälle sielun sopukkaan ONNENMURUSINA. On huimaa ajatella, että niin moni on uhrannut ajatuksen vain minulle. Kiitän jokaista!
***
  Viluissani kanotan ratsun selässä. Uusi laidun näyttää karulta ja rotkoja ja tuntureita näkyy kun silmäilen ympärille. Ruoho on kulottunutta ja vihainen viima kankistaa jäsenet.Harvakseltaan näkyy koukkuselkäisiä vaeltajia Enimmäkseen mummoja, Moniaita pappoja näkyy kuilun partaalla. Mummot kahlaa lumessa ja jokaisella on kultainen sydän.
****
Kaikesta huolimatta! Tunturissa tuulee ja kaus näkee ja jos laskee mäkee tullaan alaspäin. Kaikki taas pieninä murusina männyn juurella. Joka kuuseen kurkottaa ajjaa mäntyyn pahki.
  Ei tule sanomista kun vain hitaasti hymäjää. Joko kankut paikallaan. Hyvältä tuntuu, Vai oletko ottanut tuntumaa? Tunnustellen saa selvää.
***
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisko toiston? Poisto tulee joutavalle ja hyvä tulee tarpeeseen.
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallispuku, että köyhät näkee, että on millä mällätä. Kurssia pukkaa että osaisi näitä monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä. Hiljaisia ovat sanomattomat sanat! Polulla eteenpäin - vaikka kontaten.