...oekein haarakepillä. Lumikinokset hupenee aevan silimissä ja kevväeset tuulet soittaa nurkissa. Siinä kevätuulessa on se oma sountinsa. Sen kuulee jolla on korvat. Taivas on tosin vankassa pilivessä, että voe tietää sajetta. Tosin voe setietää poutaaki, kuka nämä niin tarkalleen? Niihän tuo tuntuu että se voe rietautúa jopa kevämyrskyksi. Nyt jo vonkasee mukavasti rakennuksen sokkeloissa. Ei paha? Se alakaa pijan työntää narsissija ja muita aekasija kukkijaan, mehiläeset pörrää ja voe hetken nauttija muustaki kun paskanhajusta.

Mahtaa se Bostonissa sille poijanretaleelle lykätä rankkaa katumusta. Tuliki ruettua terroristiksi. Veli meni ja monta muutaki ja kaaosta ja vammautumista monelle. Onko siinä enä mitään järkee? Mitä lehestä luvin niin sen kaverit kerto poijan olleen ihan OK. Setämieshän tuo meinasi moettija molempija luusereiksi.On kae niitä tuommosija aena ollu, ja tullee olemaan. Tappamista ja väkivaltaa. Takavuosina ei vain pijetty niin ssúurena tappaoksena. No, se mennee niin ku on mennäkseen, eikae nuita pysty ennakkoon estää. Eikä se tuohon lopu. Kaekki sekopäät on taas kevväällä liikenteessä ja pahhaa jälkijä syntyy. Seon tätä!!

Tässä on ny höpötysluukku lupsahtanu kiini. Vaekka kuinka koettaa pölijyyshannaa ravottaa nii ei onnistu,Hana on juminu ja tekstistä tullee liijan asijapitosta. Semmoseen ei pijä vappaaehtosesti sortua. Seon paras jäähä vonkaamaan naorupäästöjä ja typerijä sanaleikkejä. ...minä kierrän vain Kalifornijanan ja jälleen palajan. -O-