smileymaanantae ei mittää ... sannoo laolun tekijä ja pistää samantien hösseliksi koko viikon.Meleko pessimisti vaen eikö toenen heebo hoelaa Suomesta surullisten laolujen maana? Vaekkoes kuinka positiivinen ja rento meininki, niin kyllä tunnelma romahtaa kun moesija purkaoksija kuuntelee.
smileyEi silti eikä sen vuoksi. Sammaa surkeotta on omissaki tekeleissä. Surkeuvesta on niin heleppo loruta ja toesaalta ei sitä aena jaksa olla suu virneessä. Surkeotta on helepompi kuvitella kun onnellisuutta. Onnen pitää olla läsnä ennen kuin syntyy iloisia lauluja.
smileyMitä siihen onneen sitten tarvitaan, vois kysästä. Tuskin siihen ihmeitä. Riittää kun ei ole mitään mieltä painamassa tai fyysisesti on asijat reilassa. Pittää olla meleko kova jätkä joka pää kainalossa onnenlaoluja lurittaa.
smileyMeleko keheno kirijaki syntyy pelekästä ilosta ja onnesta. Eihän siinä tuu ku korkeintaan katteeliseksi jos ei sankarille satu mittää vastoenkäömistä tae huonuva tuurija. Niin ku rikosrommaanitki. Sitähän niissä jännätään kuinka kauheita asijoeta niissä sattuu. Muutama murha ny kumminki tae aenaki taju kankaalle. Juopotteluva, väkivaltaa ja muuta surkeotta pittää kirijassa olla`Kaeppa siksi että lukija hoksaa ite olevasa onnenpekka.
smileySemmostahan se on immeisen elämä että sitä koko ajan toevoo parasta, mutta kumminkin siellä takaalalla vaanii se vanaha keheno pilatakseen onnellisen olotilan. Useinhan se elän nurijapuoli pyörähtää essiin vakavan sairauven tae tapaturman johosta. Asioita vaan tapahtuu joelle ei ihminen maha mittää.Elämä on...
smileySää puolella aamu on eilisen toisinto -5.2 on pakkasta. Pilvinen taivas pitää lämpötilan siejettävänä. Siperija ei sitte laettanukkaa niitä hirmupakkasia - ainaka vielä. Ei kyllä oo väliksikkää. Maaliskuu maksaa tammikuun tasaset päivät, sano vanha kansa. Vieläkö pitää sanonta kutinsa jää nähtäväksi! Vaen senpä näkkee sitte kun on aeka. -O-