vouhkaa tuon saastumisen ja muunki suhteen. Kattoen kerran töllöstä ohjelmaa, että kuinka homma hoituu sen jäläkeen kun viimenen immeinen heittää veivinsä lepikköön. Tae muuten sortuu laotturin kyytiin joka hoetelee homman.

Ei mene monta melekeetä, kun ihimisen rakennelmat on silleenä. Jos immeinen häviää niin sienet ja bakteerit jää, ne hienontaa vahavatki rakennelmat muutamassa kymmenessä vuuessa, kun immeinen ei oo paikkoja hoitamassa.Ei myöskää saastuttamassa. Kasvihuonekaasut kumminkin leijaelee jopa enempi niin kauan kuin  bakteeriia loppuu popsiminen.

Mitä helevettijä ne vouhkaa pallon puolesta? Seon saletti että immeinen täältä aikonaan lähtee ja pallo jää. Elämä pallolla ei taas kuole niinkauan kuin lämpöä riittää. Sanovat kumminki että auringonki sätteily on rajallinen.

Antarktiksellahan ei oo kuulema nytkää elämää jos sinne ei sitä viiä. Ohan siellä ne pingviinit, mutta hommeita eikä bakteereita olemassa. Parisattaa vuotta vanahaa kinkkua riippu majan seinillä. Kuulu olevan ihan syömäkeleposta.

Olivat jokku tutkijat löytäneet mammutin jäätyneenä. Ei muuta kun pata porisemmaan. Mammutin kinkusta lihhaa pattaan. Määnneeltä lihalta oli maistunu, mutta tulipa maistettua 30000v,vanhaa lihaa. Nam!

Tämmöstä tassä ny mielessä. Pitäskö lähtiä ehtimmään mammuttia? -O- 18.3.2014