HUOMANNU.
***
Kyllä se immeinen on sortunu kauas elämän realiteeteista. Sen huomasi eilen kun kahtoi eläintensuojelijain höpinöitä töllöstä, toisinaan niillä lipsuu , ei oo pitua. Kokkeilisivat  ite mitä se on kun reppii toemeentulosa lehemän persiistä"!
***
Aika erikoisia mielipiteitä. Kuten eläintä ei saisi tappaa???? Voi hellanlettas!!! Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki saisi lisääntyä vapaasti?
***
Saatana kanejaki olisi joka paikka täynnä. Karhuja susia muita petoeläimiä. Jaa, mutta sehän olisiskin noiden mieleen. Ihmisen pitää kärsijä ja vaikka nälkään kuolla.
***
Kyllä kai hyötyeläimen elämä on enimmäkseen tuskaton ja hyvä. Kuolemakin tuskaton. Parempi kuin ihmisellä, tai luonnossa? Ven onhan se huomattu, että hoommelit pitäs hoetaa teinilikkojen aatosten mukasesti!
***
On se melko julmaa kun pedot syö kinkkuja ja eläin on vielä hengissä. Näinhän käy luonnossa. Juutuubissa melekosia tapauksia.
***
Mitähän siitäkin tulisi jos lihaa eikä maitotuotteita tuotettaisi? Olisi siinä vitsi aika vähissä.Noo, ei tää niin vakav - tlipa vaen mieleen.