TSUNAMI
***
Mitäpä sitä kuuluu? Pittää ryykätä kysymään ennenko Vieras ehtii kirsuun vetasta. Etteikö kummempija? No,minäpä ennustan ettäTemari hukkuu tänä iltana persu- tsunamin alle. Persun ylivoemaenen voitto (n.23%) panee maailimankirijat sekasi- Rinne haokkoo henkijään jaVäökky saa keskenmenon - mukiin. Halla-aho säekähtää - ei tohi pääministeriksi, mutta Hakkaraenen on valamis kun partijopoeka. Temariin itku ja voehke on kamalaa kattua, mutta Luojan kiitos, säästyypähän  Suomi ennen näkemättömältä kaokseita.Hyvä niin.
***
No, ehkä immeiset äänestää jalollaan ja jättävät  Rinteen ajamaan bussiaan tuntemattomaan.. Ihan sama! Ny ei kumminkaa pilä ajatella että imeisten aevot on jalossa? Kyllä pöntössä vielä kipunoe ja löytää hyvän lopputuleman.Siispä ajatteluelin käöntiin ja äänestämään.
***
Vaen pahemminkin voesi olla. Vaekka  1.5 milj.immeistä on älähtäy niinmoni viejä harkittee. Ite oon jo mölähelly - viisaasti? Aeka näöttää.
***
No nii, taas ollaan käsissä jaloin ja pääskynen ei sano päivääkään. .. mutta tuskin se siitä somenee vaikka sanoisikkin. Sillä pääskysenpesässä on kohta kuhinaa ja kesä on kauneimmillaan - kunnes on etes mennyt. No, kuhan nyt etes jotai! Mopo keulii ja perse maata viistää. Väliäkö?
***
Suuret sanat ei suuta halkase, muistettiin ennen väheksyä jos joku erehty uhuammaan ommaa erinommaisuutta. Sanomalla kyllä estetiin tehokkaasti tuhuammaan yritykset olla jotenkin uutta kokkeileva. Ennen piti koettaa olla niin ku käskettiin. Kaikki oisi pitäny tehä niin ku ennenki on tehty! No.oesikko se siitä muuttunu? Vae ennen oli ennen ja nyt on nyt, mitä on tapahtunut. No, ei kae pirumpia. Elämä on ja sillee