***
NÄINÄ hektisinä aikoina kaikki on kiirettä täynnä. Vähän itsekukin ajaa verenhimoisena kohettaan takaa - harvoin eestä. Se oeski sillon etteenajua! Tosin joku voi ajaa eteenki - takkaa. - mutta se on eri tarina. Nyt on menossa draama johon voimme luoja utelijjaan katsannon.
***
MORA käjessä juoksee mummo ja ihmeiden aikana antaa papalle kyytiä. Mummo on muuten LYYTI, sehaän tietää osotteen.
Se on kovat ajat ja kovat pojat. Mora on ussein pääroolissa tae sitte joku astalo. Se on papan päivät lujetut. Ja muori on huono matikassa jotem faarin juoksut jää lyhyeen. Herran haltuun. Toevomme että paha saa palkkansa sileinä seteleinä-
***
 VOEHAN toki sattuva mitä vaen. Aenaki mikäli uskoo metijaan niin isolla kirkolla on jatkuvast jottae kisaelua menossa. Huumehörhöt ei palijo valikoi. Puukkua selekään ja kahavaa myöten.Kyllä siellä ovat kirijasa lukeneet ja ossaavat kaekki konnankoukut. Nyhhän nuo huimat oli tähänneet ommaaan nappaan. Oma napa lähempänä ku naapurin Mirri!
***
 OOTTAKO muuten tavaneet Lyytiä, joka osotteen saatuvaan alako kirijottaan?. Alakuun kun pääsi niin nappasi faarin ja katosi Lontoon sumuun... Tosin vei vaen Faarilta rahat ja matkusti oikeaan osokkeeseensa. Henken säästi! Se jos huoku karkaa väärästä reijasta se ei palijo naurata. Pieni hymy sentään sallitaan ja kallitaan viikatemiehen sirppi-
***
MUTTA palajaako muori rikospaikalle? Rahat kun on lopussa niin hopussa mummo huomaa tilaisuudensa. Se oli vikapisto. Faarin päivät on luettu. Kuten jo aiemmin pikkusen ravottelin. Mummot on tänä päivänä säätämätöntä porukkaa.
***
NIINHÄN se kävi faarille, mutta kovastihan tuo jo oli henkilaeta ja muutenki monttukunnossa. Siis kokonaisnäkymää arvoijen ratkasu oli kestävää kehitystä - jopa kierrätystä, Vanahan tilalle puskeotuu aena uutta yrittäjjää, pää eelläpäen enimmäkseen. Jopa verkkarin lahkeeseen, avviisissa kerrottiin.
***
ANNETAAMPA olla taas ja jätetään sana-arkku muhimaan huommista uutta tulemista. Jospa hanasta virtaa raekkaampija juttuja, Ny oli juoksussa toevomisen varraa. Mutta syyväänhän sitä roskaruokaakin.